Рецепт Горохові коржі фото

Горохові коржі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Горох
Пісні страви
На обід , На вечерю , Корисний обід
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 9
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Чудові горохові коржі стануть прекрасною заміною традиційним хлібо-булочних виробів на вашому столі. Коржі виходять пісними, при цьому дуже ситними і насиченими. Спробуйте!

Опис приготування:

Приготуємо горохові коржі в домашніх умовах. Відваріть горох до готовності, потім пюріруйте його блендером і змішайте з приготовленою опарою. Додайте борошно і обсмажену цибулю, замісіть тісто. Сформуйте з тіста коржі, присипте їх кунжутом і спеціями. Випікайте в духовці 20 хвилин. Хай щастить!

  • Горох - 200 грам
  • Борошно - 300 грам
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Дріжджі свіжі - 7 грам
  • Кунжут - 2 Ст. Ложки
горохові коржі - фото крок 1
Відваріть горох до готовності.
горохові коржі - фото крок 2
За допомогою блендера перетворюємо горох в пюре і даємо йому охолонути.
горохові коржі - фото крок 3
Змішуємо 3 ст.Л. Теплої води, 1 ст.Л. Борошна, цукор і дріжджі.
горохові коржі - фото крок 4
Чекаємо, поки проявиться шапочка з піни.
горохові коржі - фото крок 5
Додайте опару в горохове пюре. Також додайте 1 ст.Л. Оливкового масла.
горохові коржі - фото крок 6
Ретельно перемішайте.
горохові коржі - фото крок 7
До отриманої маси додайте борошно і злегка обсмажену цибулю.
горохові коржі - фото крок 8
Замісити тісто.
горохові коржі - фото крок 9
Деко змащуємо маслом. З тіста формуємо коржі середнього розміру.
горохові коржі - фото крок 10
Змастіть коржі оливковою олією і присипте кунжутом і іншими спеціями (по бажанню). Залиште на 20 хвилин, щоб коржі піднялися.
горохові коржі - фото крок 11
Випікаємо коржі в духовці 20 хвилин, температура 200 градусів. Смачного!

Схожі рецепти