Рецепт Вершковий суп з морепродуктами фото

Вершковий суп з морепродуктами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Вершки , Морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , Корисний обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Колись такий суп був заморської рідкістю. Тепер же всі інгредієнти можна купити в найближчому супермаркеті. І отримати на обід смачний вершковий суп. Готуємо вершковий суп з морепродуктами!

Опис приготування:

Ви вже думають, чим би смачненьким побалувати себе і близьких? Відповідь прямо перед вами - рецепт вершкового супу з морепродуктами розповість, як з доступних інгредієнтів приготувати справжній кулінарний шедевр. Приготувавши блюдо за цим рецептом, ви отримаєте ніжний, вишуканий суп французької кухні. Вам більше не потрібно ходити в ресторан, щоб насолодитися чудовим смаком цього супу. Тепер ви самі собі шеф-кухар! сподіваюся, вам сподобається

  • Креветки - 1 кілограм
  • Бульйон - 3 склянки
  • Сухе біле вино - 1 Склянка
  • Вершки - 1 Склянка (вершки краще брати 20% жирності.)
  • Збиті вершки - 1 Склянка
  • Печериці - 1/2 склянки
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Селера - 1 штука (досить 1 гілочки.)
  • Червоний мелений перець - 1 щіпка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Зелень - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
вершковий суп з морепродуктами - фото крок 1
Креветки вимити, очистити, нарізати.
вершковий суп з морепродуктами - фото крок 2
Печериці вимити, почистити, дрібно нарізати.
вершковий суп з морепродуктами - фото крок 3
Креветки і печериці обсмажувати на вершковому маслі 5 хвилин. Потім влити бульйон і вино. Покласти гілочку селери, додати всі спеції і варити ще 20 хвилин.
вершковий суп з морепродуктами - фото крок 4
Селера дістаньте. Що залишився суп процідіть, потім збийте блендером. У збитий суп влийте вершки і додайте сіль. От і все, суп готовий! Готовий суп розлийте по тарілках, прикрасьте збитими вершками і посипте зеленню.

Схожі рецепти