Вершковий суп з морепродуктами
(покроковий рецепт з фото)
Колись такий суп був заморської рідкістю. Тепер же всі інгредієнти можна купити в найближчому супермаркеті. І отримати на обід смачний вершковий суп. Готуємо вершковий суп з морепродуктами!
Ви вже думають, чим би смачненьким побалувати себе і близьких? Відповідь прямо перед вами - рецепт вершкового супу з морепродуктами розповість, як з доступних інгредієнтів приготувати справжній кулінарний шедевр. Приготувавши блюдо за цим рецептом, ви отримаєте ніжний, вишуканий суп французької кухні. Вам більше не потрібно ходити в ресторан, щоб насолодитися чудовим смаком цього супу. Тепер ви самі собі шеф-кухар! сподіваюся, вам сподобається
- Креветки - 1 кілограм
- Бульйон - 3 склянки
- Сухе біле вино - 1 Склянка
- Вершки - 1 Склянка (вершки краще брати 20% жирності.)
- Збиті вершки - 1 Склянка
- Печериці - 1/2 склянки
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Селера - 1 штука (досить 1 гілочки.)
- Червоний мелений перець - 1 щіпка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Зелень - - За смаком
- Сіль - - За смаком
Креветки вимити, очистити, нарізати.
Печериці вимити, почистити, дрібно нарізати.
Креветки і печериці обсмажувати на вершковому маслі 5 хвилин. Потім влити бульйон і вино. Покласти гілочку селери, додати всі спеції і варити ще 20 хвилин.
Селера дістаньте. Що залишився суп процідіть, потім збийте блендером. У збитий суп влийте вершки і додайте сіль. От і все, суп готовий! Готовий суп розлийте по тарілках, прикрасьте збитими вершками і посипте зеленню.