Суп-пюре з морепродуктами
(покроковий рецепт з фото)
У холодну пору хочеться чогось гаряченького? Як щодо супу-пюре з морепродуктами? Чудовий вершково-креветковий суп ніжної консистенції володіє приголомшливим ароматом і смаком! пробуйте!
Якщо ви шукали рецепт, як приготувати суп-пюре з морепродуктами, ви зайшли за правильною адресою! Якщо у вас є ще якісь морепродукти, зразок мідій або кальмарів, можете сміливо додавати їх в цей чудовий супчик, хоча і просто з креветками виходить чудово!
- Креветки - 0, 5 кілограма
- Вода - 0, 5 L
- Вершки - 100 мілілітрів
- Борошно - 2 чайних ложки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
Креветки потрібно розморозити, потім промити і обсушити.
Розігріваємо вершкове масло в сотейнику, обсмажуємо на ньому креветки, не очищаючи.
Вливаємо воду, додаємо сіль і перець за смаком. tusim 7-8 хвилин.
Бульончик проціджуємо.
Креветки очищаємо.
Перекладаємо креветки в бульйон (кілька залиште для прикраси супу), вливаємо вершки. За допомогою погружного блендера перетворюємо суп в пюре. Смачного!