Білий суп з морепродуктами
(покроковий рецепт з фото)
Білий супчик з морепродуктами - це справжня знахідка для легкого, але в той же час ОСОБЛИВОГО вечері. Вам будуть потрібні кілька найменувань морепродуктів, трохи овочів і вершки. Ейфорія забезпечена!
Чудовий суп для особливого обіду або вечері. Дивимося рецепт і готуємо!
- Вершки 33 % - 200 грам
- Креветки - 100 грам
- Мідії - 100 грам
- Кальмар - 100 грам
- Капуста пекінська - 350 грам
- Цвітна капуста - 300 грам
- Помідори черрі - 300 грам
- Морква - 1 штука
Спочатку підготуємо овочі і морепродукти.
Цвітну капусту ріжемо дрібно (але в міру), моркву натираємо на крупній тертці, пекінську капусту шаткуємо, помідори черрі поділяємо на чотири частини.
Цвітну капусту ріжемо дрібно (але в міру), моркву натираємо на крупній тертці, пекінську капусту шаткуємо, помідори черрі поділяємо на чотири частини.
Обшпарюємо окропом очищений від нутрощів кальмар, потім заливаємо його холодною водою і видаляємо плівку. Нарізаємо кальмар невеликими шматочками. У креветок вищипує вусики і обполіскувати водою. Мідії очищаємо від неїстівних елементів.
Тепер починаємо додавати овочі по черзі в каструлю з підсоленою киплячою водою.
Першими йдуть цвітна капуста і морква. Також кидаємо туди цілу цибулину для смаку. Накриваємо кришкою і варимо 10 хв на невеликому вогні.
Далі кладемо пекінську капусту і варимо ще 20 хв. Не забуваємо вийняти цибулину.
Останніми кидаємо черрі і варимо ще 10 хв.
Потім додаємо до овочів підготовлені морепродукти. Спершу в хід йдуть мідії.
Через 5 хв закидаємо креветки…
…і вливаємо вершки.
Ще через 5 Я litteratur Kalmar County.
Даємо ще покипіти 3 хв, вимикаємо вогонь і присипаємо базиліком і кінзою.
Накриваємо кришкою і чекаємо поки супчик настоїться 10 хв. А потім не гальмуємо, швидко розливаємо по тарілках цю красу і насолоджуємося чудовими смаками!