Суп грибний білий
(покроковий рецепт з фото)
Суп готується з печериць, хоча можна використовувати, наприклад, білі гриби. За рахунок плавленого сиру суп стає приємного білого кольору. Одним словом, його варто спробувати!
Це класичний рецепт приготування супу грибного білого. За рахунок плавленого сиру суп має хорошу консистенцію і гарний і ніжний колір. До столу потрібно подавати з грінками з білого хліба, також можна подрібнити зелень і присипати суп. Сподіваюся, у вас не виникне труднощів, хай щастить!
- Картопля - 3 штуки
- Печериці - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вода - 5 склянок
- Сир плавлений - 1 штука
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Хліб білий - 4 штуки (шматочка)
Картопля наріжте кубиками, помістіть в каструлю і залийте холодною водою. Варіть до готовності 15 хвилин.
Цибуля, гриби і моркву дрібно нарізаємо.
Розігрійте сковороду, на рослинній олії обсмажте цибулю до м'якості, потім додайте моркву і гриби. Сіль і перець за смаком.
Кладемо овочі з грибами в каструлю, доводимо до кипіння і додаємо плавлений сир. Перевіряємо суп на сіль, перемішуємо, доводимо ще раз до кипіння. Знімаємо суп з плити, він повинен настоятися 10 хвилин під кришкою. До столу подаємо, прикрасивши зеленню і грінками. Смачного!