Суп грибний білий
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.
Суп готується з печериць, хоча можна використовувати, наприклад, білі гриби. За рахунок плавленого сиру суп стає приємного білого кольору. Одним словом, його варто спробувати!
Опис приготування:
Це класичний рецепт приготування супу грибного білого. За рахунок плавленого сиру суп має хорошу консистенцію і гарний і ніжний колір. До столу потрібно подавати з грінками з білого хліба, також можна подрібнити зелень і присипати суп. Сподіваюся, у вас не виникне труднощів, хай щастить!
- Картопля - 3 штуки
- Печериці - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вода - 5 склянок
- Сир плавлений - 1 штука
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Хліб білий - 4 штуки (шматочка)
Картопля наріжте кубиками, помістіть в каструлю і залийте холодною водою. Варіть до готовності 15 хвилин.
Цибуля, гриби і моркву дрібно нарізаємо.
Розігрійте сковороду, на рослинній олії обсмажте цибулю до м'якості, потім додайте моркву і гриби. Сіль і перець за смаком.
Кладемо овочі з грибами в каструлю, доводимо до кипіння і додаємо плавлений сир. Перевіряємо суп на сіль, перемішуємо, доводимо ще раз до кипіння. Знімаємо суп з плити, він повинен настоятися 10 хвилин під кришкою. До столу подаємо, прикрасивши зеленню і грінками. Смачного!