Рецепт Французький грибний суп фото

Французький грибний суп
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти, Вершки, Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи, Крем-суп

Цей ароматний суп стане прикрасою вашого обіду. Часу на його приготування піде трохи, а результат порадує. Естрагон підкреслить грибний смак страви, а вершки зроблять суп по-справжньому ніжним.

Це один з найсмачніших крем супів, вершковий, але без додавання великої кількості вершків. Не вимагає довгого приготування і великої кількості інгредієнтів. Як приготувати французький грибний суп? дізнаєтеся, прочитавши рецепт.

  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Печериці - 900 грам (нарізані)
  • Цибуля - 400 грам (дрібно нарізаний)
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Естрада - 3/4 чайних ложки
  • Курячий бульйон - 1 літр
  • Жирні вершки - 120 мілілітрів (від 20%)
  • Мелений чорний перець - 1/2 чайних ложки
1
Обсмажте гриби: нагрійте оливкову олію на сильному вогні в каструлі з товстим дном. Коли масло розігріється, додайте вершкове масло. Як тільки масло розтане, додайте гриби, перемішайте, масло має покривати гриби.
2
Готуйте гриби на сильному вогні, поки вони не підсмажаться, приблизно 10 хвилин.
3
Візьміть близько 200г приготованих грибів з каструлі і відкладіть їх (вони будуть додані пізніше).
4
Додайте цибулю, часник. Зменшіть вогонь до середнього. Розмішайте, готуйте близько хвилини.
5
Додайте сіль, сушений естрагон і бульйон в каструлю. Збільште вогонь, доведіть вміст каструлі до кипіння і варіть, не відкриваючи, протягом 10 хвилин. Зніміть з вогню.
Використовуючи блендер, подрібніть суп до отримання однорідної маси.
Потім поверніть в каструлю (якщо суп занадто густий для вас, додайте трохи води)
6
Влийте вершки в суп і додайте чорний перець. Налаштуйте сіль і перець за смаком. Перемішайте з рештою обсмаженими грибами.
Смачного!

Схожі рецепти