Французький грибний суп
(покроковий рецепт з фото)
Цей ароматний суп стане прикрасою вашого обіду. Часу на його приготування піде трохи, а результат порадує. Естрагон підкреслить грибний смак страви, а вершки зроблять суп по-справжньому ніжним.
Це один з найсмачніших крем супів, вершковий, але без додавання великої кількості вершків. Не вимагає довгого приготування і великої кількості інгредієнтів. Як приготувати французький грибний суп? дізнаєтеся, прочитавши рецепт.
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Печериці - 900 грам (нарізані)
- Цибуля - 400 грам (дрібно нарізаний)
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Естрада - 3/4 чайних ложки
- Курячий бульйон - 1 літр
- Жирні вершки - 120 мілілітрів (від 20%)
- Мелений чорний перець - 1/2 чайних ложки
1
Обсмажте гриби: нагрійте оливкову олію на сильному вогні в каструлі з товстим дном. Коли масло розігріється, додайте вершкове масло. Як тільки масло розтане, додайте гриби, перемішайте, масло має покривати гриби.
2
Готуйте гриби на сильному вогні, поки вони не підсмажаться, приблизно 10 хвилин.
3
Візьміть близько 200г приготованих грибів з каструлі і відкладіть їх (вони будуть додані пізніше).
4
Додайте цибулю, часник. Зменшіть вогонь до середнього. Розмішайте, готуйте близько хвилини.
5
Додайте сіль, сушений естрагон і бульйон в каструлю. Збільште вогонь, доведіть вміст каструлі до кипіння і варіть, не відкриваючи, протягом 10 хвилин. Зніміть з вогню.
Використовуючи блендер, подрібніть суп до отримання однорідної маси.
Потім поверніть в каструлю (якщо суп занадто густий для вас, додайте трохи води)
Використовуючи блендер, подрібніть суп до отримання однорідної маси.
Потім поверніть в каструлю (якщо суп занадто густий для вас, додайте трохи води)
6
Влийте вершки в суп і додайте чорний перець. Налаштуйте сіль і перець за смаком. Перемішайте з рештою обсмаженими грибами.
Смачного!
Смачного!