Рецепт Бабушкін грибний суп фото

Бабушкін грибний суп
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Крупи, Гриби, Ячмінна крупа, Білі гриби
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Будь-суп стане королівським, якщо в нього додати білі гриби. Суп з них буде найсмачнішим і наваристим, а бульйон - білим і прозорим. Подивіться, як приготувати бабусин грибний суп.

Грибний суп із заморожених грибів за цим рецептом виходить дуже смачним, ароматним і наваристим. Вважається, що для приготування грибного супу заморожені гриби - не найкращий варіант, оскільки блюдо з ними виходить не дуже ароматним і наваристим. Однак з будь-якого правила бувають винятки, і грибний суп по цьому рецепту - саме такий виняток.

  • Білі гриби - 350-400 грам
  • Горошок свіжий - 1 Склянка
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Корінь петрушки - 1 штука
  • Корінь селери - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Кріп - 1 пучок
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
бабушкін грибний суп - фото крок 1
1. Висипати крупу в холодну воду. Поставте на вогонь і дайте воді закипіти. Зробіть вогонь на мінімум і готуйте крупу.
бабушкін грибний суп - фото крок 2
2. Обсмажте цибулю в сковороді на рослинному маслі до прозорості. В ту ж сковороду додайте нарізані гриби і смажте їх на помірному вогні.
бабушкін грибний суп - фото крок 3
3. У той час як гриби готуються, в окремій ємності в киплячій воді доведіть до готовності нарізані соломкою корінь селери, петрушки і морква. Через пару хвилин додайте нарізану картоплю.
бабушкін грибний суп - фото крок 4
4. Коли картопля буде майже готовий, додайте раніше приготовлену крупу і підсмажені гриби в суп.
бабушкін грибний суп - фото крок 5
5. Потім насипте горошок. Доведіть суп до кипіння. Приправте сіллю і перцем за смаком.
бабушкін грибний суп - фото крок 6
6. Останнім штрихом прикрасьте грибний суп кропом і подавайте до столу зі сметаною.

Схожі рецепти