Бабушкін грибний суп
(покроковий рецепт з фото)
Будь-суп стане королівським, якщо в нього додати білі гриби. Суп з них буде найсмачнішим і наваристим, а бульйон - білим і прозорим. Подивіться, як приготувати бабусин грибний суп.
Грибний суп із заморожених грибів за цим рецептом виходить дуже смачним, ароматним і наваристим. Вважається, що для приготування грибного супу заморожені гриби - не найкращий варіант, оскільки блюдо з ними виходить не дуже ароматним і наваристим. Однак з будь-якого правила бувають винятки, і грибний суп по цьому рецепту - саме такий виняток.
- Білі гриби - 350-400 грам
- Горошок свіжий - 1 Склянка
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Корінь петрушки - 1 штука
- Корінь селери - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Кріп - 1 пучок
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. Висипати крупу в холодну воду. Поставте на вогонь і дайте воді закипіти. Зробіть вогонь на мінімум і готуйте крупу.
2. Обсмажте цибулю в сковороді на рослинному маслі до прозорості. В ту ж сковороду додайте нарізані гриби і смажте їх на помірному вогні.
3. У той час як гриби готуються, в окремій ємності в киплячій воді доведіть до готовності нарізані соломкою корінь селери, петрушки і морква. Через пару хвилин додайте нарізану картоплю.
4. Коли картопля буде майже готовий, додайте раніше приготовлену крупу і підсмажені гриби в суп.
5. Потім насипте горошок. Доведіть суп до кипіння. Приправте сіллю і перцем за смаком.
6. Останнім штрихом прикрасьте грибний суп кропом і подавайте до столу зі сметаною.