Бабушкін суп
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви любитель пельменів, скористайтеся цим рецептом і приготуйте бабусин суп. Клопоту набагато менше, ніж з ліпленням пельменів, адже для супу ми приготуємо"ледачі" пельмені. Буде смачно!
Опис приготування:
Чоловікам цей суп сподобається обов'язково, адже чоловіки люблять пельмені. А суп у нас буде з"ледачими" пельменями. А чому він бабусин? Напевно так його назвали кухаря в дитячому садку, щоб дітки в обід не вередували і все з'їдали. У моєму дитинстві був такий суп. Ділюся з вами рецептом, який підкаже, як приготувати бабусин суп. Готуємо і насолоджуємося!
- Фарш м'ясний - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне - 1-1, 5 склянки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Сіль - 1, 5-2 чайних ложки (за смаком)
- Зелень свіжа - 30 грам
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
Насипаємо гіркою борошно, робимо в ній поглиблення і вбиваємо туди яйце. Додаємо столову ложку води і щіпку солі.
І замішуємо густе тісто, як для домашньої локшини. Прибираємо тісто хвилин на 20 в холодильник.
Очистимо овочі. Картоплю нарізаємо невеликими кубиками.
Наливаємо в каструлю 2-2, 5 літра води або будь-якого бульйону, доводимо до кипіння і відправляємо картопля варитися.
Цибулю і моркву нарізаємо маленькими кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі.
Тепер відправимо морква з цибулею до картоплі, нехай варяться. Вогонь невеликий.
У м'ясний фарш додамо щіпку солі і чорного перцю, розмішати. У фарш можна додати сирий або обсмажену цибулю. Дістаємо тісто і розгортаємо в тонкий, товщиною 1-2 мм і шириною близько 6-8 см, прямокутник. Рівним шаром викладаємо на тісто фарш.
Щільно звертаємо тісто з фаршем в рулет, защипуємо край, щоб при варінні рулетики розгорнулися. І нарізаємо на шматочки розміром 2-3 см. Ось такі вони, "ледачі" пельмені.
І викладаємо наші"ледачі" пельмені в каструлю з киплячим бульйоном і овочами. Солимо, додаємо перець і лавровий лист.
Коли все пельмені спливуть, варимо хвилин 5, додаємо дрібно нарізану зелень і прибираємо суп з плити.
Нехай суп хвилин 5 настоїться і можна приступати до їжі. Смачного!