Бабушкін суп
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любитель пельменів, скористайтеся цим рецептом і приготуйте бабусин суп. Клопоту набагато менше, ніж з ліпленням пельменів, адже для супу ми приготуємо "ледачі" пельмені. Буде смачно!
Чоловікам цей суп сподобається обов'язково, адже чоловіки люблять пельмені. А суп у нас буде з "ледачими" пельменями. А чому він бабусин? Напевно так його назвали кухаря в дитячому садку, щоб дітки в обід не вередували і все з'їдали. У моєму дитинстві був такий суп. Ділюся з вами рецептом, який підкаже, як приготувати бабусин суп. Готуємо і насолоджуємося!
- Фарш м'ясний - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне - 1-1, 5 склянки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Сіль - 1, 5-2 чайних ложки (за смаком)
- Зелень свіжа - 30 грам
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
Насипаємо гіркою борошно, робимо в ній поглиблення і вбиваємо туди яйце. Додаємо столову ложку води і щіпку солі.
І замішуємо густе тісто, як для домашньої локшини. Прибираємо тісто хвилин на 20 в холодильник.
Очистимо овочі. Картоплю нарізаємо невеликими кубиками.
Наливаємо в каструлю 2-2, 5 літра води або будь-якого бульйону, доводимо до кипіння і відправляємо картопля варитися.
Цибулю і моркву нарізаємо маленькими кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі.
Тепер відправимо морква з цибулею до картоплі, нехай варяться. Вогонь невеликий.
У м'ясний фарш додамо щіпку солі і чорного перцю, розмішати. У фарш можна додати сирий або обсмажену цибулю. Дістаємо тісто і розгортаємо в тонкий, товщиною 1-2 мм і шириною близько 6-8 см, прямокутник. Рівним шаром викладаємо на тісто фарш.