Рецепт Бабушкін фруктовий пиріг фото

Бабушкін фруктовий пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Борошно
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На швидку руку, На святковий стіл
Випічка, Пироги

Рецепт приготування чудового ананасового пирога.

Кількість порцій: 8
  • Цукор - 180 грам (для пирога:)
  • Олія - 30 грам
  • Яйця - 2 штуки (відокремити жовтки і білки)
  • Кукурудзяний крохмаль - 80 грам
  • Екстракт ванілі - 2, 5 грами
  • Вода - 120 мілілітрів(+2 ст.Л.)
  • Консервований ананас - 230 грам
  • Заготівля для випічки - 1 штука (діаметр приблизно 23 см.)
  • Яєчний білок - 2 штуки (для меренги:)
  • Цукор - 90 грам
  • Сіль - 1/8 чайних ложки
  • Бітартрат калію - 1/4 чайних ложки
  • Ваніль - 1 Чайна ложка
бабушкін фруктовий пиріг - фото крок 1
Візьміть середню каструлю. Засипте цукор.
бабушкін фруктовий пиріг - фото крок 2
Потім покладіть 2 С.Л. Вершкового масла.
бабушкін фруктовий пиріг - фото крок 3
Відокремте жовтки і білки. Жовтки нам зараз знадобляться, а білки відставте в сторону.
бабушкін фруктовий пиріг - фото крок 4
Додаємо в каструлю жовтки.
бабушкін фруктовий пиріг - фото крок 5
Змішайте все гарненько ручним міксером.
бабушкін фруктовий пиріг - фото крок 6
Додайте крохмаль і ваніль.
бабушкін фруктовий пиріг - фото крок 7
Ще раз все перемішайте міксером.
бабушкін фруктовий пиріг - фото крок 8
Додайте води і подрібнені консервовані ананаси (разом з соком).
бабушкін фруктовий пиріг - фото крок 9
І знову все гарненько перемішуємо.
бабушкін фруктовий пиріг - фото крок 10
Потім, помістіть каструлю на середній вогонь. Не доводячи до кипіння, перемішуйте до загустіння.
бабушкін фруктовий пиріг - фото крок 11
Загусне маса дуже швидко. Тому не відволікайтеся. Продовжуйте помішувати.
бабушкін фруктовий пиріг - фото крок 12
Доведіть масу до консистенції пюре.
бабушкін фруктовий пиріг - фото крок 13
Тепер перекладіть ананасове пюре в вашу основу пирога.
бабушкін фруктовий пиріг - фото крок 14
Розподіліть масу рівномірно. Якщо ви хочете залишити процес випічки на інший час (наприклад, перед самим приходом гостей), то накрийте його плівкою і помістіть в холодильник.
бабушкін фруктовий пиріг - фото крок 15
Розігрійте духовку до 200 ° С. І приступайте до готування безе. У середню миску, додайте яєчні білки.
бабушкін фруктовий пиріг - фото крок 16
Коли білки почнуть пінитися додайте інші інгредієнти і продовжуйте збивати.
бабушкін фруктовий пиріг - фото крок 17
Збивайте приблизно до такої консистенції.
бабушкін фруктовий пиріг - фото крок 18
Перекладіть безе на пиріг.
бабушкін фруктовий пиріг - фото крок 19
Рівномірно розподіліть і злегка декорують, зробіть щось типу легких хвиль з піками.
Потім, помістіть пиріг в духовку на 5-8 хвилин. Наглядати постійно, що-б не згорів.
бабушкін фруктовий пиріг - фото крок 20
Дуже оригінальний малюнок вийшов. Приємного, вам, апетиту.

Схожі рецепти