Бабушкін пиріг з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Дивовижний рецепт. Цей пиріг не залишить байдужим нікого. Цікавий рецепт тим, що тісто тут засипається в форму, а начинка виливається.
Кількість порцій: 6
- Сир - 500 грам
- Яйця - 4 штуки
- Борошно - 2 склянки
- Маргарин - 160 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Сода - 1/4 чайних ложки
1. Щоб приготувати тісто, потрібно трохи заморозити масло. В окремий посуд всипати просіяне борошно. Масло натерти на тертці в борошно. Додати половину цукру, сіль і соду. Розтираємо руками, щоб тісто стало у вигляді крихт. Перевірте готовність так: стисніть тісто в грудку і натисніть на нього. Воно повинно розсипатися на крихти. Якщо грудка не розсипається, додайте трохи борошна. Якщо тісто розсипається в пісок, додайте трохи олії.
2. Для начинки розтерти сир, яйця і цукор, що залишився.
3. Змастити форму маслом. Тісто розділити на дві частини. Одну половину висипати в форму.
4. Вилити в форму начинку. Тістом засипати начинку. Є багато варіантів приготування цього пирога. У тісто можна додати при бажанні горіхи. У начинку можна покласти ваніль і родзинки. Як підкаже ваша фантазія.
5. Розігріти духовку до 200 градусів. Пиріг випікається 20-30 хвилин.