Грибний суп з лисичок
(покроковий рецепт з фото)
Лисички можна готувати різними способами. А найбільш смачні вони, як мені здається, смажені з цибулею. Але якщо кількість грибів невелика, то подивіться, як приготувати грибний суп з лисичок.
У рецепті ми використовуємо яловичий бульйон, щоб суп був більш наваристим. Грибний суп виходить таким ароматним, чого вам, можливо, навіть не захочеться перебивати запах лисичок спеціями і приправами. Готуйте і пробуйте на здоров'я! Смачного!
- Яловичі кісточки або ребра - 300 грам
- Svezhin Лисички - 300 грам (або заздалегідь розморожені)
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 1-2 штук
- Часник - 1-2 штук
- Сіль, чорний перець - За смаком
1
Складіть кісточки в каструлю і залийте водою. Доведіть до кипіння, при цьому обов'язково знімайте піну. Варіть не менше години на повільному вогні, поки м'ясо не почне відділятися.
2
Лисички переберіть і очистіть. Залийте окропом на 15-20 хвилин. Потім промийте під водою. Розморожені просто добре промийте.
3
Овочі потрібно почистити і порізати не дуже дрібно: картопля - на 6-8 частин, цибуля - дрібними кубиками, а морква - невеликими півкільцями. Часник роздушіть ножем.
4
Вийміть кісточки з бульйону і відокремте м'ясо. Кісточки викидайте, а м'ясо поверніть в суп.
5
Додайте в суп всі овочі і варіть до їх готовності.
6
Коли овочі будуть готові, можете додавати в суп нарізані гриби. Варіть ще 15 хвилин.
7
Далі слід спробувати суп і подивитися на свій смак, чи потрібно його солити і перчити. Можливо, вам буде досить аромату самих грибів.