Рецепт Грибний соус з лисичок фото

Грибний соус з лисичок
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Гриби , Лісіцкі
Низькокалорійні , Пісні страви
На обід
Соуси , До м'яса , Грибний соус
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Грибний соус з лисичок - дуже смачна приправа до м'яса, до відварного картоплі, Greck… Так до чого завгодно Робити його легко і просто, головне - знайти хороші лисички!

Опис приготування:

Грибний соус з лисичок - корисний низькокалорійний гарнір, який багато урізноманітнює ваш стіл! Коли я його подаю, у всіх відразу піднімається настрій і в повітрі витає відчуття свята Грибний соус з лисичок - це справжня знахідка для вегетаріанців, він добре поєднується з різними овочами. Сподіваюся, ви оціните рецепт грибного соусу з лисичок Успіхів вам у приготуванні і приємного апетиту!

  • Лісіцкі Svezhin - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Вершки 10% - 200 грам
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець мелений - 1 За смаком
грибний соус з лисичок - фото крок 1
Помити і обсушити гриби.
грибний соус з лисичок - фото крок 2
Порізати лисички.
грибний соус з лисичок - фото крок 3
Лисички відварити.
грибний соус з лисичок - фото крок 4
Цибулю дрібно порізати і обсмажити.
грибний соус з лисичок - фото крок 5
Додати відкинуті на сито лисички. Смажити 7-10 хвилин з цибулею.
грибний соус з лисичок - фото крок 6
Додати вершки, варити 5-10 хвилин, поки соус не загусне. Смачного!

Схожі рецепти