Грибний соус з лисичок
(покроковий рецепт з фото)
Грибний соус з лисичок - дуже смачна приправа до м'яса, до відварного картоплі, Greck… Так до чого завгодно Робити його легко і просто, головне - знайти хороші лисички!
Грибний соус з лисичок - корисний низькокалорійний гарнір, який багато урізноманітнює ваш стіл! Коли я його подаю, у всіх відразу піднімається настрій і в повітрі витає відчуття свята Грибний соус з лисичок - це справжня знахідка для вегетаріанців, він добре поєднується з різними овочами. Сподіваюся, ви оціните рецепт грибного соусу з лисичок Успіхів вам у приготуванні і приємного апетиту!
- Лісіцкі Svezhin - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Вершки 10% - 200 грам
- Сіль - 1 За смаком
- Перець мелений - 1 За смаком
Помити і обсушити гриби.
Порізати лисички.
Лисички відварити.
Цибулю дрібно порізати і обсмажити.
Додати відкинуті на сито лисички. Смажити 7-10 хвилин з цибулею.
Додати вершки, варити 5-10 хвилин, поки соус не загусне. Смачного!