Суп грибний з лисичок
(покроковий рецепт з фото)
Лісіцкі - чудові гриби, одні з найулюбленіших і популярних серед любителів готувати. Суп, зварений з цих грибів, володіє хорошим ароматом і прекрасними смаковими якостями.
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати суп грибний з лисичок.
Лісіцкі - дивовижні гриби, чи варто сумніватися, що з них вийде хороший суп? думаю, не варто, головне - приготувати і доставити радість своїм близьким людям, цим маленьким кулінарним шедевром. Вдалого приготування!
- Лісіцкі - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вода - 2 L
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля зелена - 50 грам
- Олія соняшникова - 50 грам
- Крем - 50 грам
- Кріп - 1 штука (пучок)
- Сіль - За смаком
Лисички потрібно перебрати і промити холодною водою, великі порізати.
Відварити в підсоленій воді до готовності.
Картоплю ріжемо великими кубиками.
Додайте картоплю до лисичкам, варіть до м'якості.
Лук обсмажити на олії до м'якості.
Зелену цибулю ріжемо кільцями.
Солимо наш суп, кладемо в нього обсмажену цибулю і варимо 5 хвилин, потім додаємо цибуля зелена і варимо ще 2-3 хвилини, помішуючи.
Знімаємо суп з вогню і заправляємо вершковим маслом.
Кріпчик дрібно наріжте.
Готовий суп присипаємо кропом і подаємо зі сметаною.
Смачного!