Суп з лисичок з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Суп з лисичок з квасолею - моя паличка-виручалочка. Дуже смачний, ситний і красивий суп, який можна приготувати всього за 25 хвилин. Готується дуже легко. Знайомтеся!
Суп з лисичок з квасолею готується дуже просто, але за смаком виходить чудове перша страва! Для приготування цього супу нам знадобляться свіжі лисички, сирокопчена ковбаса, трохи найпростіших овочів, відварена квасоля або консервована, томатна паста або соус (найкраще використовувати свою домашню), а також курячий бульйон (з бульйоном з кубика виходить теж досить смачно). Думаю, що покроковий рецепт супу з лисичок і квасолі з фото вам досить докладно і ясно розповість, як приготувати це чудове блюдо. Хай щастить!
- Біла квасоля - 30 грам (варена або консервована)
- Морква - 20 грам
- Цибуля - 20 грам
- Gribи Лисички - 50 грам
- Сирокопчена ковбаса - 20 грам
- Курячий бульйон - 200 грам (можна з кубика)
- Часник - 1 зубчик
- Томатний соус - 50 грам
- Оливкова олія - - За смаком
- Сіль, перець - - За смаком
- Петрушка - - За смаком
Морква нарізаємо дуже дрібними кубиками.
Каструлю ставимо на середній вогонь і наливаємо в неї масло.
Dobavlyaem Лисички, солимо, перчимо і обсмажуємо їх до рум'яної скоринки, постійно перемішуючи.
Поки обсмажуються гриби, дрібно нарізаємо цибулю (робимо це дуже швидко).
Дрібно рубаємо часник.
Нарізані овочі кладемо до лисичкам. Обсмажуємо (важливо, щоб нічого не згоріло).
Ковбасу очищаємо від плівочки.
Нарізаємо її дрібними кубиками.
Додаємо ковбасу в каструлю до овочів і лисичкам.
Вливаємо бульйон і варимо все протягом 7 хвилин.
Потім додаємо томатну пасту.
Додаємо квасолю і доводимо суп до кипіння.
В самому кінці кладемо нарубану петрушку. Варимо хвилинку, потім знімаємо з вогню і подаємо до столу.
Смачного!