Суп з лисичок з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Суп з лисичок з вершками - легкий суп з овочів і грибів. Такий суп прикрасить ваш стіл під час сімейного обіду, порадує чудовим смаком і ароматом. Лисички використовуйте свіжі або морожені.
Цей чудовий суп без м'яса порадує своєю легкістю. Вершки можна використовувати нежирні. Овочевий бульйон можете відварити заздалегідь або приготувати його перед тим, як займетеся супом з лисичок з вершками. Найпростіший спосіб приготувати бульйон - залити окропом пару кубиків овочевого бульйону.
Отже, як приготувати суп з лисичок з вершками?
1. Svezhin лисиць очистив Грязі, промийте від піску. Поріжте великі гриби на шматочки. Підготовлені гриби викладіть на сковорідку з вершковим маслом і тушьте їх до готовності.
2. Лук-порей промийте і білу частину наріжте півкільцями. Картоплю очистіть і наріжте невеликими кубиками.
3. Півкільця цибулі обсмажте на олії до розм'якшення.
4. Поставте каструлю з бульйоном на вогонь, доведіть його до кипіння. Надішліть в каструлю лисички, цибуля і картоплю. Суп буде готовий, коли картопля стане м'якою (спробуйте! ).
5. У готовий суп додайте вершки, перемішайте. Вимкніть плиту, коли доведете до кипіння. Прикрасьте дрібно нарубаної петрушкою.
Суп з лисичок готовий!
Смачного!
- Лісіцкі - 300 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Картопля - 3 штуки
- Бульйон овочевий - 1 літр
- Лук-пориста (біла частина) - 60 грам
- Петрушка (пучок) - 1 штука
- Сіль - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком
Отже, як приготувати суп з лисичок з вершками?
1. Svezhin лисиць очистив Грязі, промийте від піску. Поріжте великі гриби на шматочки. Підготовлені гриби викладіть на сковорідку з вершковим маслом і тушьте їх до готовності.
2. Лук-порей промийте і білу частину наріжте півкільцями. Картоплю очистіть і наріжте невеликими кубиками.
3. Півкільця цибулі обсмажте на олії до розм'якшення.
4. Поставте каструлю з бульйоном на вогонь, доведіть його до кипіння. Надішліть в каструлю лисички, цибуля і картоплю. Суп буде готовий, коли картопля стане м'якою (спробуйте! ).
5. У готовий суп додайте вершки, перемішайте. Вимкніть плиту, коли доведете до кипіння. Прикрасьте дрібно нарубаної петрушкою.
Суп з лисичок готовий!
Смачного!