Рецепт Суп з лисичок з вершками фото

Суп з лисичок з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Вершки, Гриби, Лісіцкі
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви
На обід
Супи

Суп з лисичок з вершками - легкий суп з овочів і грибів. Такий суп прикрасить ваш стіл під час сімейного обіду, порадує чудовим смаком і ароматом. Лисички використовуйте свіжі або морожені.

Цей чудовий суп без м'яса порадує своєю легкістю. Вершки можна використовувати нежирні. Овочевий бульйон можете відварити заздалегідь або приготувати його перед тим, як займетеся супом з лисичок з вершками. Найпростіший спосіб приготувати бульйон - залити окропом пару кубиків овочевого бульйону.

Отже, як приготувати суп з лисичок з вершками?

1. Svezhin лисиць очистив Грязі, промийте від піску. Поріжте великі гриби на шматочки. Підготовлені гриби викладіть на сковорідку з вершковим маслом і тушьте їх до готовності.

2. Лук-порей промийте і білу частину наріжте півкільцями. Картоплю очистіть і наріжте невеликими кубиками.

3. Півкільця цибулі обсмажте на олії до розм'якшення.

4. Поставте каструлю з бульйоном на вогонь, доведіть його до кипіння. Надішліть в каструлю лисички, цибуля і картоплю. Суп буде готовий, коли картопля стане м'якою (спробуйте! ).

5. У готовий суп додайте вершки, перемішайте. Вимкніть плиту, коли доведете до кипіння. Прикрасьте дрібно нарубаної петрушкою.

Суп з лисичок готовий!

Смачного!

  • Лісіцкі - 300 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Бульйон овочевий - 1 літр
  • Лук-пориста (біла частина) - 60 грам
  • Петрушка (пучок) - 1 штука
  • Сіль - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
Цей чудовий суп без м'яса порадує своєю легкістю. Вершки можна використовувати нежирні. Овочевий бульйон можете відварити заздалегідь або приготувати його перед тим, як займетеся супом з лисичок з вершками. Найпростіший спосіб приготувати бульйон - залити окропом пару кубиків овочевого бульйону.

Отже, як приготувати суп з лисичок з вершками?

1. Svezhin лисиць очистив Грязі, промийте від піску. Поріжте великі гриби на шматочки. Підготовлені гриби викладіть на сковорідку з вершковим маслом і тушьте їх до готовності.

2. Лук-порей промийте і білу частину наріжте півкільцями. Картоплю очистіть і наріжте невеликими кубиками.

3. Півкільця цибулі обсмажте на олії до розм'якшення.

4. Поставте каструлю з бульйоном на вогонь, доведіть його до кипіння. Надішліть в каструлю лисички, цибуля і картоплю. Суп буде готовий, коли картопля стане м'якою (спробуйте! ).

5. У готовий суп додайте вершки, перемішайте. Вимкніть плиту, коли доведете до кипіння. Прикрасьте дрібно нарубаної петрушкою.

Суп з лисичок готовий!

Смачного!

Схожі рецепти