Рецепт Ікра з лисичок фото

Ікра з лисичок
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби, Лісіцкі
Пісні страви
На святковий стіл, Фуршет
Заготовки, Консервація

Ікра з лисичок виходить ніжна, delikatnogo смак. Її можна законсервувати, а можна просто подати до столу як самостійне блюдо. Ми завжди готуємо її в сезон лисичок. А ви хочете спробувати?

Ікра з лисичок добре поєднується з усіма овочами, м'ясом, куркою. Ікру з лисичок можна зробити трохи гостріше, додавши половину столової ложки 9% оцту. І ще, гриби в блендері можна подрібнити відразу після варіння і тушкувати разом з морквою і цибулею. Гасити ікру з лисичок треба на повільному вогні, помішуючи. В кінці додати сіль і спеції за смаком. Масло можна взяти оливкова, але лисички непогано поєднуються і з соняшниковою олією. Успіхів!

  • Лісіцкі - 1 кілограм (відварні)
  • Цибуля - 150 грам
  • Морква - 150 грам
  • Рослинна олія - 100 грам
  • Червоний перець - 12 чайних ложок
  • Гвоздика - 2 штуки
  • Духмяний горошок - 1 За смаком
ікра з лисичок - фото крок 1
Лисички почистити, помити.
ікра з лисичок - фото крок 2
Лисички варити зі спеціями 20 хвилин.
ікра з лисичок - фото крок 3
Цибулю і моркву обсмажити.
ікра з лисичок - фото крок 4
Гриби злити, залишивши трохи бульйону, з'єднати з цибулею і морквою. Гасити 50 хвилин.
ікра з лисичок - фото крок 5
Гриби подрібнити в блендері. Смачного!

Схожі рецепти