Ікра з лисичок
(покроковий рецепт з фото)
Ікра з лисичок виходить ніжна, delikatnogo смак. Її можна законсервувати, а можна просто подати до столу як самостійне блюдо. Ми завжди готуємо її в сезон лисичок. А ви хочете спробувати?
Ікра з лисичок добре поєднується з усіма овочами, м'ясом, куркою. Ікру з лисичок можна зробити трохи гостріше, додавши половину столової ложки 9% оцту. І ще, гриби в блендері можна подрібнити відразу після варіння і тушкувати разом з морквою і цибулею. Гасити ікру з лисичок треба на повільному вогні, помішуючи. В кінці додати сіль і спеції за смаком. Масло можна взяти оливкова, але лисички непогано поєднуються і з соняшниковою олією. Успіхів!
- Лісіцкі - 1 кілограм (відварні)
- Цибуля - 150 грам
- Морква - 150 грам
- Рослинна олія - 100 грам
- Червоний перець - 12 чайних ложок
- Гвоздика - 2 штуки
- Духмяний горошок - 1 За смаком
Лисички почистити, помити.
Лисички варити зі спеціями 20 хвилин.
Цибулю і моркву обсмажити.
Гриби злити, залишивши трохи бульйону, з'єднати з цибулею і морквою. Гасити 50 хвилин.
Гриби подрібнити в блендері. Смачного!