Салат зі смажених лисичок
(покроковий рецепт з фото)
Це гранично простий у виконанні салат зі смажених лисичок на кожен день, в якому всього три основних інгредієнта: м'ясо, рукола і, природно, смажені грибочки - дуже швидко і неймовірно смачно.
Я дуже люблю експериментувати на кухні, тому що іноді в процесі таких експериментів народжуються досить непогані і цікаві страви. Цей простий рецепт салату зі смажених лисичок якраз відноситься до таких імпровізацій, і з'явився він зовсім випадково, проте в подальшому став одним з найулюбленіших страв в нашій родині. У ньому немає нічого складно, потрібно просто обсмажити м'ясо, а потім і гриби, змішати все з руколою, ось і готовий наш салат. До речі, він виходить досить ситний і поживний, а для соковитості можете додати в нього помідори черрі або звичайні помідори. Але особисто я готую його в такому варіанті, вам я також раджу зробити салат зі смажених лисичок в домашніх умовах, це не займе багато часу.
- Свинина з прожилками сала - 400 грам
- Лісіцкі Svezhin - 400 грам
- Рукола - 100-150 грам
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Масло рослинне - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком