Салат зі смажених овочів
(покроковий рецепт з фото)
Не всі овочі однаково корисні сирими. Є ті, чия харчова цінність і засвоюваність підвищується після термічної обробки. Тому пропоную вам рецепт салату зі смажених овочів.
Докладніше, як приготувати салат зі смажених овочів, я розповім нижче. Подавайте салат ще теплим. Овочі найкраще обсмажувати до напівготовності, коли вони тільки-тільки розм'якшилися. Якщо використовувати кунжутне або горіхове масло, то салат стане ще смачніше!
- Помідор - 1 штука
- Patisson - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Боби - 150 грам (консервовані)
- Сир веганські - 35 грам
- Соєвий соус - За смаком
- Яблучний укус - 1 Чайна ложка
- Білий винний оцет - 1 Чайна ложка
- Італійські трави - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Моркву натріть на тертці корейської і обсмажте до м'якості.
Патисони, помідор і перець наріжте кубиками. Обсмажте їх на сковороді 2-3 хвилини.
Додайте спеції і сіль, продовжуйте обсмажувати овочі до повної готовності.
Перекладіть овочі в миску, додайте тертий веганські сир і боби.
Заправте салат соєвим соусом, яблучним і винним оцтом. Перемішайте.
Салат зі смажених овочів готовий, смачного!