Рецепт Салат зі смажених овочів фото

Салат зі смажених овочів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Салати

Не всі овочі однаково корисні сирими. Є ті, чия харчова цінність і засвоюваність підвищується після термічної обробки. Тому пропоную вам рецепт салату зі смажених овочів.

Докладніше, як приготувати салат зі смажених овочів, я розповім нижче. Подавайте салат ще теплим. Овочі найкраще обсмажувати до напівготовності, коли вони тільки-тільки розм'якшилися. Якщо використовувати кунжутне або горіхове масло, то салат стане ще смачніше!

  • Помідор - 1 штука
  • Patisson - 1-2 штук
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Боби - 150 грам (консервовані)
  • Сир веганські - 35 грам
  • Соєвий соус - За смаком
  • Яблучний укус - 1 Чайна ложка
  • Білий винний оцет - 1 Чайна ложка
  • Італійські трави - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
салат зі смажених овочів - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
салат зі смажених овочів - фото крок 2
Моркву натріть на тертці корейської і обсмажте до м'якості.
салат зі смажених овочів - фото крок 3
Патисони, помідор і перець наріжте кубиками. Обсмажте їх на сковороді 2-3 хвилини.
салат зі смажених овочів - фото крок 4
Додайте спеції і сіль, продовжуйте обсмажувати овочі до повної готовності.
салат зі смажених овочів - фото крок 5
Перекладіть овочі в миску, додайте тертий веганські сир і боби.
салат зі смажених овочів - фото крок 6
Заправте салат соєвим соусом, яблучним і винним оцтом. Перемішайте.
салат зі смажених овочів - фото крок 7
Салат зі смажених овочів готовий, смачного!

Схожі рецепти