Грибний суп на Закарпатті
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам на замітку приголомшливе перша страва. Неймовірно ароматне, наваристий, ситне і смачне, воно безумовно заслуговує вашої уваги. Так що рекомендую повторити рецепт будинку!
Представляю вам дуже простий спосіб, як приготувати грибну юшку по-закарпатськи з куркою. Це чудове блюдо, яке подають навіть на святковий стіл, на весілля, наприклад. Головний секрет ідеального блюда - це білі гриби. Саме з ними юшка виходить по-справжньому ароматної і насиченою. Раджу обов'язково спробувати!
- Курка - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль і спеції - За смаком (лавровий лист, корінь петрушки, перець і т.Д.)
- Гриби сушені - 50 грам (білі)
1. Ось такий досить скромний набір інгредієнтів вам потрібно, щоб повторити рецепт в домашніх умовах.
2. Курку вимийте, обсушити і відправте в каструлю, заливши водою.
3. Після закипання варіть на повільному вогні, прибираючи піну, близько 1-1.5 годин.
4. Окремо (хвилин 40-45) відваріть грибочки в підсоленій воді.
5. У каструлю з бульйоном викладіть гриби, овочі, коріння і спеції за смаком. Варіть на повільному вогні до м'якості птиці.
6. Перед тим як подавати юшку до столу, відокремте м'ясо від птиці, а також зваріть локшину. В тарелку налейте юшку, покладіть кілька шматочків курочки, додайте жменю локшини і за бажанням присипте свіжою зеленню.
Смачного!
Смачного!