Рецепт Грибний суп на Закарпатті фото

Грибний суп на Закарпатті
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Гриби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи , Бульйони
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочу запропонувати вам на замітку приголомшливе перша страва. Неймовірно ароматне, наваристий, ситне і смачне, воно безумовно заслуговує вашої уваги. Так що рекомендую повторити рецепт будинку!

Опис приготування:

Представляю вам дуже простий спосіб, як приготувати грибну юшку по-закарпатськи з куркою. Це чудове блюдо, яке подають навіть на святковий стіл, на весілля, наприклад. Головний секрет ідеального блюда - це білі гриби. Саме з ними юшка виходить по-справжньому ароматної і насиченою. Раджу обов'язково спробувати!

  • Курка - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сіль і спеції - За смаком (лавровий лист, корінь петрушки, перець і т.Д.)
  • Гриби сушені - 50 грам (білі)
грибний суп на Закарпатті - фото крок 1
1. Ось такий досить скромний набір інгредієнтів вам потрібно, щоб повторити рецепт в домашніх умовах.
грибний суп на Закарпатті - фото крок 2
2. Курку вимийте, обсушити і відправте в каструлю, заливши водою.
грибний суп на Закарпатті - фото крок 3
3. Після закипання варіть на повільному вогні, прибираючи піну, близько 1-1.5 годин.
грибний суп на Закарпатті - фото крок 4
4. Окремо (хвилин 40-45) відваріть грибочки в підсоленій воді.
грибний суп на Закарпатті - фото крок 5
5. У каструлю з бульйоном викладіть гриби, овочі, коріння і спеції за смаком. Варіть на повільному вогні до м'якості птиці.
грибний суп на Закарпатті - фото крок 6
6. Перед тим як подавати юшку до столу, відокремте м'ясо від птиці, а також зваріть локшину. В тарелку налейте юшку, покладіть кілька шматочків курочки, додайте жменю локшини і за бажанням присипте свіжою зеленню.
Смачного!

Схожі рецепти