Зелений борщ
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування традиційного слов'янського супу.
Приготувати курячий бульйон. Відварити яйця (круто) і дрібно нарізати. Зварити Мал наполовину готовим. Промити зелень, щавель нарізати соломкою, цибулю посікти кубиками, дрібно порізати кріп, морквину нарізати соломкою, картопля - невеликими шматочками. Кинути цибулю в киплячий бульйон. Приблизно через 10 хвилин покласти туди ж морква і поварити ще пару хвилин. Потім додати картоплю і Мал, готувати протягом 20 хвилин. Додати зеленої цибулі і варити ще 3 хвилини. Потім потрібно додати щавель, а ще через кілька хвилин кріп. Закрити кришкою і вимкнути плиту. Подавати з половинкою вареного яйця.
- Бульйон - 2 L
- Цибулина - 1 штука
- Картопля - 6 штук
- Мал - 3 Ст. Ложки
- Пучок зеленої цибулі - 1 штука
- Пучок щавлю - 1 штука
- Пусок кропу - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 4 Ст. Ложки
Приготувати курячий бульйон. Відварити яйця (круто) і дрібно нарізати. Зварити Мал наполовину готовим. Промити зелень, щавель нарізати соломкою, цибулю посікти кубиками, дрібно порізати кріп, морквину нарізати соломкою, картопля - невеликими шматочками. Кинути цибулю в киплячий бульйон. Приблизно через 10 хвилин покласти туди ж морква і поварити ще пару хвилин. Потім додати картоплю і Мал, готувати протягом 20 хвилин. Додати зеленої цибулі і варити ще 3 хвилини. Потім потрібно додати щавель, а ще через кілька хвилин кріп. Закрити кришкою і вимкнути плиту. Подавати з половинкою вареного яйця.