Рецепт Зелений борщ фото

Зелений борщ
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , Корисний обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування традиційного слов'янського супу.

Опис приготування:

Приготувати курячий бульйон. Відварити яйця (круто) і дрібно нарізати. Зварити Мал наполовину готовим. Промити зелень, щавель нарізати соломкою, цибулю посікти кубиками, дрібно порізати кріп, морквину нарізати соломкою, картопля - невеликими шматочками. Кинути цибулю в киплячий бульйон. Приблизно через 10 хвилин покласти туди ж морква і поварити ще пару хвилин. Потім додати картоплю і Мал, готувати протягом 20 хвилин. Додати зеленої цибулі і варити ще 3 хвилини. Потім потрібно додати щавель, а ще через кілька хвилин кріп. Закрити кришкою і вимкнути плиту. Подавати з половинкою вареного яйця.

  • Бульйон - 2 L
  • Цибулина - 1 штука
  • Картопля - 6 штук
  • Мал - 3 Ст. Ложки
  • Пучок зеленої цибулі - 1 штука
  • Пучок щавлю - 1 штука
  • Пусок кропу - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Крем - 4 Ст. Ложки
Приготувати курячий бульйон. Відварити яйця (круто) і дрібно нарізати. Зварити Мал наполовину готовим. Промити зелень, щавель нарізати соломкою, цибулю посікти кубиками, дрібно порізати кріп, морквину нарізати соломкою, картопля - невеликими шматочками. Кинути цибулю в киплячий бульйон. Приблизно через 10 хвилин покласти туди ж морква і поварити ще пару хвилин. Потім додати картоплю і Мал, готувати протягом 20 хвилин. Додати зеленої цибулі і варити ще 3 хвилини. Потім потрібно додати щавель, а ще через кілька хвилин кріп. Закрити кришкою і вимкнути плиту. Подавати з половинкою вареного яйця.

Схожі рецепти