Рецепт Пісний зелений борщ фото

Пісний зелений борщ
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Зелень , Яйця , Щавель
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Улюблений річний (і не тільки! ) суп. Він смачний і в гарячому, і в холодному вигляді, зі сметаною і з майонезом. Готується дуже швидко. Зелень вітається будь-яка, але головний інгредієнт - щавель.

Опис приготування:

Зелений борщ прийнято варити без зажарок і томатів. Відварюємо спочатку картопля і цибуля, після додаємо варені яйця і зелень. Зелений борщ готовий!

  • Вода - 1.5-2 L
  • Щавель - 1 пучок
  • Зелень - 1 пучок (петрушка, кріп, Зелена цибуля)
  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Яйце - 4 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Крем - 100 грам (при подачі страви)
пісний зелений борщ - фото крок 1
Підготуємо продукти для борщу. Борщ пісний, тому буде варитися на воді. Поставте її на вогонь і доведіть до кипіння. Додати сіль.
пісний зелений борщ - фото крок 2
Поставте варитися яйця, час готування з моменту закипання - 9-10 хвилин. Обдайте їх крижаною водою. Очистіть від шкаралупи.
пісний зелений борщ - фото крок 3
Дрібно наріжте цибулю і картоплю.
пісний зелений борщ - фото крок 4
Кладемо їх в киплячу воду. Варимо з моменту закипання 15 хвилин.
пісний зелений борщ - фото крок 5
Яйця дрібно порубати.
пісний зелений борщ - фото крок 6
Всю зелень ретельно помиємо і наріжемо.
пісний зелений борщ - фото крок 7
Додаємо в борщ щавель, зелень, яйця і чорний мелений перець. Варимо 5 хвилин і вимикаємо вогонь. Борщ готовий, подаємо зі сметаною, смачного!

Схожі рецепти