Рецепт Борщ зелений український фото

Борщ зелений український
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі, Картопля, Зелень, Яйця, Щавель
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Корисний обід
Борщ, Супи

Традиційна українська страва, основним інгредієнтом якого є, багатий корисними речовинами, щавель. Немає нічого простіше! подивіться самі, як приготувати український зелений борщ.

Даний рецепт - варіант пісного борщу без буряка і м'яса. Процес приготування нічим не відрізняється від звичайного варіанту на м'ясному бульйоні. Варять український зелений борщ зі свининою, яловичиною і куркою.

  • Вода - 1, 5 L
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Щавель - 2 пучка (можна взяти розморожений)
  • Яйця - 3 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і чорний перець - За смаком
  • Крем - За смаком
  • Кріп - За смаком
борщ зелений український - фото крок 1
1. Підготуйте овочі. Морква з картоплею очистіть від шкірки і помийте. Картопля порубати скибочками середнього розміру, а морква і цибуля - невеликими кубиками. У каструлю налийте олію і обсмажити цибулю з морквою. Потім налийте воду і, після закипання покладіть в бульйон картоплю. Варіть на середньому вогні, знімаючи піну.
борщ зелений український - фото крок 2
2. Поки варяться овочі, необхідно приготувати щавель. Приберіть мляві листя, відріжте жорсткі стебла і помийте зелень. Дрібною соломкою порубати щавель. Відваріть яйця круто.
борщ зелений український - фото крок 3
3. Після того, як картопля зварилася, додайте лавровий лист, посоліть і заправте перцем суп. Потім відправте варитися щавель. Важливо щавель не переварити, готується він швидко, хвилин 5-7. Як тільки листя змінять колір, знімайте з вогню.
борщ зелений український - фото крок 4
4. У самому кінці приготування борщу наріжте в суп заздалегідь відварені круто яйця. Подавайте зелений борщ зі сметаною і зеленню, наприклад, кропом.

Схожі рецепти