Український борщ з галушками
(покроковий рецепт з фото)
Яка тільки господиня не вміє варити борщ? І кожна при цьому має свій фірязикай рецепт, який відрізняється від аналогічних. Придивіться до простого способу приготування борщу з галушками.
Дуже люблю борщик. Коли його аромат розноситься по квартирі все починають потихеньку сповзатися на запах в передчутті вкусняшки. Хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати український борщ з галушками. Існує багато особливостей, но я люблю, коли морква і буряк не труть на тертці, а ріжуть соломкою. Начебто дрібниця, а смак вже інший. Випробуйте мій рецепт, сподіваюся вам сподобається.
- Буряк - 1 штука
- Капуста - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 5 Ст. Ложок
- Часник - 2 зубчики
- Квасоля варена - 500 грам
- Картопля - 5 штук
- Спеції: лавровий лист, перець, базилік - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- М'ясо - 300 грам
- Вода - 2 L (кількість води залежить від бажаної густоти борщу. )
- Крем - 250 грам (для заправки. )
- Зелень подрібнена - За смаком
- Борошно пшеничне - 2, 5 склянки (для галушок.)
- Яйця - 2 штуки (для галушок.)
- Вершкове масло - 75 грам (для галушок.)
- Рослинна олія - За смаком
1
Влийте в каструлю воду і поставте її грітися на вогонь.
2
Тим часом підготуйте всі інгредієнти. Нашинкуйтекапусту, поріжте м'ясо і картоплю кубиками, морква і буряк - тоненькою соломкою.
3
Коли вода почне закипати - опустіть капусту, а потім - м'ясо.
4
У сковороді на рослинній олії обсмажте буряк і додайте до неї морква. Смажте практично до готовності.
5
На окремій сковороді обсмажте на олії подрібнену цибулю.
6
До моркви з буряком додайте практично всю квасолю і томатну пасту. Обсмажуйте до готовності, постійно помішуючи.
7
Коли бульйон буде готовий і капуста розвариться - додайте в каструлю картоплю.
8
Через 10 хвилин додайте спеції: сіль, перець, лавровий лист та ін.
9
Додайте в каструлю залишки квасолі, засмажені овочі і варіть борщ до готовності.
10
Для приготування галушок в борошно додайте воду, вершкове масло і збиті виделкою яйця.
11
Тісто має вийти гладке, але не дуже круте.
12
Розкачайте тісто качалкою і виріжте шматочки довільної форми.
13
Відваріть їх у підсоленій воді близько 10 хвилин.
14
Після спливання відкиньте галушки на друшляк. А потім злегка обсмажте їх на рослинному маслі в сковороді.
15
Подавайте борщ до столу зі сметаною і галушками. Смачного!