Вегетаріанський борщ зелений
(покроковий рецепт з фото)
Вегетаріанський борщ зелений буде актуальний під час Великого посту, а також для тих, хто взагалі не вживає в їжу продукти тваринного походження. Він дуже смачний і незвичайний.
Якщо вам цікаво, як приготувати вегетаріанський борщ зелений, то просто уважно прочитайте цей рецепт. Такий суп прикрасить будь-який стіл. Його можна приготувати на обід або навіть на свято. Сподобається всім без винятку!
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез пісний - 150 грам
- Картопля - 2 штуки
- Щавель - 1 пучок
- Сіль, перець - За смаком
Лучок очистіть від лушпиння. Потім дрібненько його наріжте гострим ножем. Розігрійте в сковороді або сотейнику з товстим дном рослинне масло (переважно брати оливкова першого холодного віджиму) і викладіть в цей посуд цибулю. Пасеруйте його до золотистого кольору, потім залийте водою і доведіть її до кипіння.
Картопля очистіть і нарубати. Чим дрібніше будуть нарізані бульби, тим швидше звариться суп. Викладіть картоплю в каструльку, варіть до повної готовності.
Щавель промийте і нарубати. Краще замочити листя у воді на кілька годин, щоб вони змогли звільнитися від піску, який досить важко вимити.
Щавель киньте в каструльку до решти інгредієнтів, потім дочекайтеся поки суп закипить. Зменшіть вогонь і млоїте кілька хвилин. Зніміть суп з плити.
Потім збийте суп за допомогою погружного блендера, сіль і poperčite. Додайте майонез або сметану за смаком. Перемішайте. Подавайте з грінками і крапельної рослинного масла. Також смачний цей суп буде з відвареними круто яйцями.