Борщ з чорносливом вегетаріанський
(покроковий рецепт з фото)
Крім традиційного набору продуктів, який використовується для приготування борщу, тут присутній чорнослив.
Приготуємо борщ з чорносливом вегетаріанський в домашніх умовах. Я готую борщ в мультиварці. Очищені, порізані і терті овочі складаю в чашу, додаю цукор і оцет і готую в режимі "випічка" 20 хвилин. Потім вливаю окріп і додаю картоплю, капусту і чорнослив. Варю ще 40 хвилин, додавши в кінці спеції і зелень. Хай щастить!
- Буряк - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Перець солодкий - 1 штука
- Капуста - 200 грам
- Селера - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Чорнослив - 12 штук
- Сіль - За смаком
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - За смаком
- Зелень - За смаком
Включаємо мультиварку на підігрів. Подрібнюємо цибулю і селеру, перець. Морква і буряк трьом на тертці.
Перекладаємо овочі в мультиварку, вливаємо оцет і додаємо цукор. Перемішуємо і готуємо в режимі "випічка" 20 хвилин.
Через 20 хвилин вливаємо киплячу воду, додаємо порізану картоплю і чорнослив, а також нашатковану капусту. Готуємо в режимі "суп" 40 хвилин. Через 30 хвилин додаємо перець, сіль і роздавлені зубчики часнику.
Готовий борщ присипаємо зеленню і даємо йому настоятися. Смачного!