Рецепт Борщ з чорносливом вегетаріанський фото

Борщ з чорносливом вегетаріанський
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Буряк , Овочі , Фрукти , Картопля , Сухофрукти
Вегетаріанське харчування
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Крім традиційного набору продуктів, який використовується для приготування борщу, тут присутній чорнослив.

Опис приготування:

Приготуємо борщ з чорносливом вегетаріанський в домашніх умовах. Я готую борщ в мультиварці. Очищені, порізані і терті овочі складаю в чашу, додаю цукор і оцет і готую в режимі"Випічка" 20 хвилин. Потім вливаю окріп і додаю картоплю, капусту і чорнослив. Варю ще 40 хвилин, додавши в кінці спеції і зелень. Хай щастить!

  • Буряк - 2 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Капуста - 200 грам
  • Селера - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Чорнослив - 12 штук
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - За смаком
  • Зелень - За смаком
борщ з чорносливом вегетаріанський - фото крок 1
Включаємо мультиварку на підігрів. Подрібнюємо цибулю і селеру, перець. Морква і буряк трьом на тертці.
борщ з чорносливом вегетаріанський - фото крок 2
Перекладаємо овочі в мультиварку, вливаємо оцет і додаємо цукор. Перемішуємо і готуємо в режимі"Випічка" 20 хвилин.
борщ з чорносливом вегетаріанський - фото крок 3
Через 20 хвилин вливаємо киплячу воду, додаємо порізану картоплю і чорнослив, а також нашатковану капусту. Готуємо в режимі"Суп" 40 хвилин. Через 30 хвилин додаємо перець, сіль і роздавлені зубчики часнику.
борщ з чорносливом вегетаріанський - фото крок 4
Готовий борщ присипаємо зеленню і даємо йому настоятися. Смачного!

Схожі рецепти