Борщ вегетаріанський
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт сподобається всім вегетаріанцям. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати борщ вегетаріанський. Блюдо вийде ситним, ароматним, і, головне, легким! Підходить і для літнього харчування.
Вегетаріанський борщ готовий, смачного! У підсумку ви отримаєте ароматний, смачний суп, який зможе втамувати голод будь-якої людини. І хто сказав, що борщ без м'яса не може бути смачним? При подачі рекомендується додати подрібнений часник, зелень і сметану.
- Картопля - 3 грами
- Капуста білокачанна - 0, 5 штуки (коб)
- Буряк - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Корінь петрушки - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Часник - 3 зубчики
- Крем - 2 Ст. Ложки
1
Для того щоб приготувати вегетаріанський борщ, буряк необхідно очистити і нарізати тонкою соломкою. Після цього в розігріту сковороду виливаємо рослинне масло і починаємо обсмажувати буряк протягом 10 хвилин. Після цього в сковороду потрібно додати воду і гасити із закритою кришкою протягом 20 хвилин.
2
Лук необхідно очистити і нарізати півкільцями. Морква очищаємо і натираємо на тертці або також нарізаємо соломкою. Точно так само потрібно вчинити з коренем петрушки. В окремій сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо овочі протягом 10 хвилин, ретельно перемішуючи. Туди ж додаємо лавровий лист і перець горошком.
3
Помідори необхідно бланшувати, після чого нарізаємо кубиками і обсмажуємо разом з буряком протягом 5 хвилин. Вміст сковороди перекладаємо в більшу каструлю, додаємо сіль, цукор і заливаємо водою.
4
Картоплю нарізаємо кубиками, а капусту - тонкою соломкою, після чого додаємо в каструлю і варимо протягом 5-10 хвилин.