Борщ вегетаріанський з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Відязик від м'яса не означає, що тепер не вийде покуштувати улюблених страв. Наприклад, червоний борщ абсолютно чудово готується без м'яса, на основі овочів і червоної квасолі. Спробуйте!
Приготуємо борщ вегетаріанський з квасолею в домашніх умовах. Квасоля попередньо замочуємо в холодній воді на ніч. Морква з луком обсмажуємо, додаємо буряк, томати і пасту, продовжуємо тушкувати. З'єднуємо всі інгредієнти в каструлю, додавши картопля і квасоля, а також затока окріп. Варимо суп на повільному вогні, трохи пізніше додаємо капусту і зелень. Подаємо до столу зі сметаною і чорним хлібом. Хай щастить!
- Квасоля червона - 200 грам
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Капуста квашена - 200 грам
- Буряк - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Томати - 3 штуки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Квасоля замочуємо в холодній воді. Найкраще зробити це, залишивши квасоля на всю ніч.
Злегка обсмажуємо терту моркву і подрібнену цибулю. Через 2-3 хвилини додаємо кубики буряка. tusim 5 хвилин.
Додаємо порізані помідори і томатну пасту. Готуємо ще 5 хвилин.
В кінці гасіння додаємо перець, порізаний кубиками.
Нарізаємо кубиками картоплю.
Перекладаємо томатно-овочеву суміш в каструлю, додаємо картоплю і заливаємо окропом або бульйоном.
Додаємо капусту і варимо на повільному вогні 10-15 хвилин. Сіль за смаком.
В кінці кладемо подрібнену зелень. Накриваємо борщ кришкою і даємо йому настоятися 15 хвилин.
Смачного!