Вегетаріанський борщ з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Частенько я щось почала готувати вегетаріанські страви, особливо коли чоловіка немає вдома. Він їх не особливо цінує, але мені подобаються. Спробуйте варіант цікавого супу без м'яса. Він дуже смачний!
Уважно ознайомтеся з тим, як приготувати вегетаріанський борщ з квасолею. Недолік білка через відсутність м'яса потрібно замінювати бобовими. Вони дуже добре вписалися до складу в цій страві. Вийшло також ситно, як і в класичному рецепті. Тільки потрібно заздалегідь замочити квасолю.
- Квасоля - 0, 5 склянки
- Картопля - 5 штук
- Морква - 1 штука
- Буряк - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Білокачанна капуста - 0, 5 штуки
- Смачна сіль - 2, 5 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Квасоля замочіть на ніч. Вранці покладіть її в мультиварку і при режимі "гасіння" готуйте приблизно годину до м'якості.
Доведіть до кипіння 3 літра води. Почистіть і наріжте картоплю і наріжте капусту. Додайте їх в окріп.
Цибуля, морква, буряк, помідор і перець промийте. Необхідні овочі очистіть і подрібніть в чоппере.
Подрібнені овочі тушкуйте з маслом протягом 10 хвилин.
У суп додайте квасолю, спеції, сіль. Потім зажарку.
Прокип'ятіть суп 10 хвилин і пробуйте. Смачного!