Рецепт Смачні кабачки по-італійськи фото

Смачні кабачки по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Помідор , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Для дітей , На святковий стіл , Корисний обід , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Смачне і низькокалорійне блюдо, яке може стати прекрасним обідом і прикрасою святкового столу.

Опис приготування:

Рецепт приготування кабачків по-італійськи неймовірно простий.

Для початку необхідно поставити варити яйце.

Цибулю нарізати півкільцями або кубиками і відправити на сковороду з невеликою кількістю оливкової олії. Обсмажити його до прозорості, потім додати до нього часник.

Кабачки нарізати кубиками або четвертинками і відправити на сковороду до цибулі з часником. Гасити овочі до готовності, приблизно 10-15 хвилин, на невеликому вогні. Для 2-3 хвилини до кінця посолити і поперчити за смаком.

Яйце охолодити, почистити і порізати кубиками.

Класичний рецепт кабачків по-італійськи іноді передбачає використання соусу з томатної пасти. Такий варіант підійде для зими, а в літню пору краще взяти свіжі овочі.

На окрему сковороду відправити тонко нарізані кружальцями помідори. До них додати дрібку цукру, трохи солі, прованські трави і сік лимона. Як тільки помідори почнуть активно віддавати сік, зняти сковороду з вогню.

Форму для випічки трохи змастити маслом або вистелити фольгою. На дно викласти тонким шаром кабачки і яйце. Потім трохи присипати сиром і викласти помідори. Верх засипати сиром, що залишився і за бажанням додати хлібних крихт, злегка зажарених до золотистого кольору. Завдяки крихтам, корочка буде ще більш хрустка.

Відправити в розігріту духовку на 10-15 хвилин, поки верх не стане золотистим.

Цей простий рецепт кабачків по-італійськи здатний здивувати своїм неймовірним смаком.


  • Кабачки - 500 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Яйце - 1 штука
  • Помідор - 5 штук
  • Сир - 150 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Прованські трави - 2 щіпки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 За смаком
  • Сік чверті лимона- 2 чайних ложки
  • Хлібні крихти або сухарики- 50 грам (по бажанню)
Рецепт приготування кабачків по-італійськи неймовірно простий.

Для початку необхідно поставити варити яйце.

Цибулю нарізати півкільцями або кубиками і відправити на сковороду з невеликою кількістю оливкової олії. Обсмажити його до прозорості, потім додати до нього часник.

Кабачки нарізати кубиками або четвертинками і відправити на сковороду до цибулі з часником. Гасити овочі до готовності, приблизно 10-15 хвилин, на невеликому вогні. Для 2-3 хвилини до кінця посолити і поперчити за смаком.

Яйце охолодити, почистити і порізати кубиками.

Класичний рецепт кабачків по-італійськи іноді передбачає використання соусу з томатної пасти. Такий варіант підійде для зими, а в літню пору краще взяти свіжі овочі.

На окрему сковороду відправити тонко нарізані кружальцями помідори. До них додати дрібку цукру, трохи солі, прованські трави і сік лимона. Як тільки помідори почнуть активно віддавати сік, зняти сковороду з вогню.

Форму для випічки трохи змастити маслом або вистелити фольгою. На дно викласти тонким шаром кабачки і яйце. Потім трохи присипати сиром і викласти помідори. Верх засипати сиром, що залишився і за бажанням додати хлібних крихт, злегка зажарених до золотистого кольору. Завдяки крихтам, корочка буде ще більш хрустка.

Відправити в розігріту духовку на 10-15 хвилин, поки верх не стане золотистим.

Цей простий рецепт кабачків по-італійськи здатний здивувати своїм неймовірним смаком.

Схожі рецепти