Рецепт Салат з моркви і селери з кунжутом фото

Салат з моркви і селери з кунжутом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Морква, Насіння, Кунжут, Селера, Стебло селери
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку, Літні
Салати

Корисних, смачних, вітамінних страв просто не може бути багато в кулінарній скарбничці, згодні? Для різноманітності хочу запропонувати вам ідею, як приготувати салат з моркви і селери з кунжутом.

Салатик виходить дуже легким, відмінно підходить як для перекусу, так і для подачі до основного м'ясного або рибного блюда. Якщо ви на нелегкому шляху дієт, то можете їсти цей салатик просто так, без нічого.

  • Морква - 1 штука (велика)
  • Стебло селери - 1/2 штуки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Кунжутну олію - 2 чайних ложки
  • Насіння кунжуту - 1 Чайна ложка
1
Насамперед налийте в каструлю воду і поставте її на вогонь.
2
Очистіть моркву і наріжте її тонкими смужками.
3
Точно також наріжте стебло селери.
4
Киплячу воду підсолити трохи, опустіть туди овочі. Blanshiruyte секунд 40.
5
Після відразу ж промийте овочі під холодною водою і як слід обсушити.
6
Подрібніть імбир і з'єднайте його з кунжутним маслом. Додайте щіпку солі і перцю. Перемішайте. Вилийте заправку до овочів і акуратно перемішайте.
7
Перед подачею присипте кунжутом. Смачного!

Схожі рецепти