Салат з моркви і селери з кунжутом
(покроковий рецепт з фото)
Корисних, смачних, вітамінних страв просто не може бути багато в кулінарній скарбничці, згодні? Для різноманітності хочу запропонувати вам ідею, як приготувати салат з моркви і селери з кунжутом.
Салатик виходить дуже легким, відмінно підходить як для перекусу, так і для подачі до основного м'ясного або рибного блюда. Якщо ви на нелегкому шляху дієт, то можете їсти цей салатик просто так, без нічого.
- Морква - 1 штука (велика)
- Стебло селери - 1/2 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Кунжутну олію - 2 чайних ложки
- Насіння кунжуту - 1 Чайна ложка
1
Насамперед налийте в каструлю воду і поставте її на вогонь.
2
Очистіть моркву і наріжте її тонкими смужками.
3
Точно також наріжте стебло селери.
4
Киплячу воду підсолити трохи, опустіть туди овочі. Blanshiruyte секунд 40.
5
Після відразу ж промийте овочі під холодною водою і як слід обсушити.
6
Подрібніть імбир і з'єднайте його з кунжутним маслом. Додайте щіпку солі і перцю. Перемішайте. Вилийте заправку до овочів і акуратно перемішайте.
7
Перед подачею присипте кунжутом. Смачного!