Салат з помідорів з кунжутом, насінням та насінням льону
(покроковий рецепт з фото)
Салат дуже смачний і корисний. Насіння і насіння змінюють смак звичного салату і надають йому особливого смаку. Такий яскравий салат відмінно прикрасить стіл на обід або вечерю. Заходьте і угощайтесь!
Вибираємо смачні помідори і свіжий шпинат. Кількість насіння і насіння корегуйте на свій смак. У мене всього по чайній ложці з гіркою. Насіння і насіння не підсушують, так вони краще просочаться маслом і будуть добре доповнювати помідори зі шпинатом. Легко, смачно і корисно. Спробуйте!
- Помідор - 1-2 штук
- Шпинат - 1 пучок
- Насіння подсолнеха - 1 Чайна ложка
- Насіння льону - 1 Чайна ложка
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
- Оцет бальзамічний - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти.
У піалу наливаємо оливкову олію, додаємо сіль і бальзамічний оцет.
Потім додаємо насіння, кунжут і насіння льону. Все перемішуємо.
Шпинат промиваємо, ріжемо і викладаємо в тарілку.
Помідор нарізаємо шматочками і додаємо до шпинату.
Поливаємо салат олією з насінням і насінням.
Посипаємо меленим чорним перцем і подаємо до столу. Пробуйте на здоров'я!