Печиво з насінням льону
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом несолодкого печива з насінням льону. Воно легко готується, не вимагає складних продуктів і виходить неймовірно смачним! Хрустке і солоненьке.
Докладніше, як приготувати печиво з насінням льону, я розповім нижче. Пропорції цукру і солі можна змінювати на свій смак. Готувати таке печиво можна не тільки з насінням льону, але і додати в нього гарбузове насіння або подрібнені горішки. Подавати печиво можна з будь-якими соусами, овочевими супами замість хліба або просто до чашечки кави.
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Вода - 180 мілілітрів
- Оливок масло - 7 Ст. Ложок
- Лляні насіння - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Змішайте всі сухі інгредієнти у великій мисці.
Додайте рослинне масло, розмішайте.
Далі додайте воду.
Замісити однорідне тісто середньої густини, трохи липке. Скачайте його в кулю, оберніть в плівку і приберіть на півгодини в холодильник.
Розкачайте тісто завтовшки приблизно 3 мм.
Виріжте формочкою або склянкою печиво, викладіть на пергамент. Випікайте печиво в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 20 хвилин.
Печиво з насінням льону готове, смачного!