Крекери з насінням льону
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете спекти корисну і просту вкусняшку, беріть на замітку ці класні крекери з насінням льону. Вони чудово замінять хліб до перших страв або стануть перекусом на роботі, будинки, природа.
Ці хрусткі печеньки сподобаються не тільки дорослим, але і діткам. Дуже просте тісто, швидкий процес і чудовий результат обов'язково припаде до душі зайнятим господаркам.
- Борошно - 150 грам
- Молоко - 60 мілілітрів
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Насіння льону - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 Ст. Ложки
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Сода або розпушувач - 1/2 чайних ложки
1. Готуємо всі необхідні інгредієнти і розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. У просіяне борошно додаємо сіль, цукор, соду або розпушувач, насіння льону.
3. Молоко трохи прогрійте і з'єднайте з рослинним маслом. Влийте тонкою цівкою в сухі інгредієнти.
4. Перемішайте, замісіть тісто.
5. Розкачайте його тонким шаром. Чим тонше буде тісто, тим більше хрусткими будуть крекери.
6. Розріжте на невеликі квадрати або виріжте за допомогою виїмок.
7. Викладіть на деко, застелене пергаментом, і відправте в духовку.
8. Запікайте хвилин 15 до румяности.
9. Трохи остудіть і подавайте до столу.