Рецепт Вершкове різотто з кубиками овочів і насінням льону фото

Вершкове різотто з кубиками овочів і насінням льону
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви , Різотто
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Італійський рецепт різотто

Кількість порцій: 6
  • Морква - 3 штуки
  • Буряк - 3 штуки
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Оливкова олія - 8 Ст. Ложок
  • Вода - 450 мілілітрів
  • Кубик курячого бульйону - 1 штука
  • Мал - 300 грам
  • Сухе біле вино - 100 мілілітрів
  • Букет Гарні - 1 штука
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Насіння льону - 40 грам
вершкове різотто з кубиками овочів і насінням льону - фото крок 1
Нарізати моркву, ріпу, цибуля і шалот
вершкове різотто з кубиками овочів і насінням льону - фото крок 2
Розігріти 4 столові ложки оливкової олії у великій сковороді на помірному вогні, додати цибулю, сіль, перець і смажити протягом 1 або 2 хвилини.

Додати нарізані овочі, добре перемішати, накрити кришкою і смажити протягом 4 - 5 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.
Викласти в миску

вершкове різотто з кубиками овочів і насінням льону - фото крок 3
Залийте 4 столові ложки оливкової олії в ту ж сковороду, додати цибулю, сіль, перець і смажити протягом від 1 - 2 хвилин. Засипати рис, перемішати, обсмажити до прозорості. Влити вино, і перемішувати поки все не вбереться рисом.
вершкове різотто з кубиками овочів і насінням льону - фото крок 4
Зробити курячий бульйон з кубика і води. Додати в рис 1 букет гарні і 1 / 4 від курячого бульйону. Постійно помішувати, поки все це вбереться в рис.
вершкове різотто з кубиками овочів і насінням льону - фото крок 5
Зробіть це ще 3 рази, поки не використовуєте весь курячий бульйон використовується вгору, завжди постійно помішуючи.
Це трохи нудно, але це секрет різотто.

Потім влити вершки і добре перемішати.

вершкове різотто з кубиками овочів і насінням льону - фото крок 6
Прибрати букет гарні, додасть овочі, добре перемішати, зменшити вогонь до мінімуму, і залишити на кілька хвилин.
вершкове різотто з кубиками овочів і насінням льону - фото крок 7
Між іншим, підсмажити насіння льону на сковороді без масла під кришкою. Періодично протряхівать. Коли почнуть стрибати - значить готові.
Додати насіння льону в різотто, добре перемішати.

Готово.

Схожі рецепти