Вершкове різотто з кубиками овочів і насінням льону
(покроковий рецепт з фото)
Італійський рецепт різотто
Кількість порцій: 6
- Морква - 3 штуки
- Буряк - 3 штуки
- Luk-salotų - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Оливкова олія - 8 Ст. Ложок
- Вода - 450 мілілітрів
- Кубик курячого бульйону - 1 штука
- Мал - 300 грам
- Сухе біле вино - 100 мілілітрів
- Букет Гарні - 1 штука
- Вершки - 100 мілілітрів
- Насіння льону - 40 грам
Нарізати моркву, ріпу, цибуля і шалот
Розігріти 4 столові ложки оливкової олії у великій сковороді на помірному вогні, додати цибулю, сіль, перець і смажити протягом 1 або 2 хвилини.
Додати нарізані овочі, добре перемішати, накрити кришкою і смажити протягом 4 - 5 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.
Викласти в миску
Залийте 4 столові ложки оливкової олії в ту ж сковороду, додати цибулю, сіль, перець і смажити протягом від 1 - 2 хвилин. Засипати рис, перемішати, обсмажити до прозорості. Влити вино, і перемішувати поки все не вбереться рисом.
Зробити курячий бульйон з кубика і води. Додати в рис 1 букет гарні і 1 / 4 від курячого бульйону. Постійно помішувати, поки все це вбереться в рис.
Зробіть це ще 3 рази, поки не використовуєте весь курячий бульйон використовується вгору, завжди постійно помішуючи.
Це трохи нудно, але це секрет різотто.
Це трохи нудно, але це секрет різотто.
Потім влити вершки і добре перемішати.
Прибрати букет гарні, додасть овочі, добре перемішати, зменшити вогонь до мінімуму, і залишити на кілька хвилин.
Між іншим, підсмажити насіння льону на сковороді без масла під кришкою. Періодично протряхівать. Коли почнуть стрибати - значить готові.
Додати насіння льону в різотто, добре перемішати.
Додати насіння льону в різотто, добре перемішати.
Готово.