Сік із селери і моркви
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є навіть найпростіша відцентрова соковижималка, то ви легко можете приготувати корисний свіжовичавлений сік з фруктів або овочів.
У цьому рецепті я розповім, як приготувати сік із селери і моркви. Напій виходить яскравим, смачним і освіжаючим! Додавання сиропу - за бажанням. Також для солодощі можна додати половинку зеленого яблука або грушу.
- Селера стебло - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Топінамбур сироп - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Морква очистіть від шкірки, наріжте разом з селерою на великі скибочки.
Пропустіть овочі через соковижималку.
У готовий сік додайте сироп топінамбура за смаком.
Сік із селери і моркви готовий!