Рецепт Котлети з моркви і кабачків фото

Котлети з моркви і кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Шанувальники вегетаріанських страв не зможуть залишитися байдужими до котлет з моркви і кабачків. Обов'язково приготуйте - не пошкодуєте!

Опис приготування:

Вегетаріанські котлети з кабачків і моркви готуйте так: потріть кабачок і моркву. Морква обсмажте на сковороді. Змішайте кабачок, морква, яйця, часник, борошно і сіль за смаком. Добре перемішайте, викладіть тісто на сковороду з допомогою ложки і обсмажте з двох сторін до готовності. На стіл можна подати зі сметаною. Смачного!

  • Кабачок - 800 грам
  • Морква - 1 штука
  • Яйця - 3 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
котлети з моркви і кабачків - фото крок 1
Кабачок потріть на крупній тертці.
котлети з моркви і кабачків - фото крок 2
Аналогічно поступите з морквою, а потім обсмажте її на сковороді.
котлети з моркви і кабачків - фото крок 3
Змішайте кабачок і моркву, додайте яйця.
котлети з моркви і кабачків - фото крок 4
Також додайте в фарш подрібнений часник, борошно і добре перемішайте до утворення однорідної маси.
котлети з моркви і кабачків - фото крок 5
Викладайте фарш на розігріту сковороду з допомогою ложки і обсмажуйте котлети з двох стогін. На стіл можна подати зі сметаною.

Схожі рецепти