Котлети з моркви і кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Шанувальники вегетаріанських страв не зможуть залишитися байдужими до котлет з моркви і кабачків. Обов'язково приготуйте - не пошкодуєте!
Вегетаріанські котлети з кабачків і моркви готуйте так: потріть кабачок і моркву. Морква обсмажте на сковороді. Змішайте кабачок, морква, яйця, часник, борошно і сіль за смаком. Добре перемішайте, викладіть тісто на сковороду з допомогою ложки і обсмажте з двох сторін до готовності. На стіл можна подати зі сметаною. Смачного!
- Кабачок - 800 грам
- Морква - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Борошно - 1, 5 склянки
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
Кабачок потріть на крупній тертці.
Аналогічно поступите з морквою, а потім обсмажте її на сковороді.
Змішайте кабачок і моркву, додайте яйця.
Також додайте в фарш подрібнений часник, борошно і добре перемішайте до утворення однорідної маси.
Викладайте фарш на розігріту сковороду з допомогою ложки і обсмажуйте котлети з двох стогін. На стіл можна подати зі сметаною.