Котлети з капусти і моркви
(покроковий рецепт з фото)
Овочеві котлети завжди виходять смачними, до того ж, вони дуже корисні. Спробуйте іноді замінювати ними звичні м'ясні котлети - вам обов'язково сподобається!
Рецепт оригінальних овочевих котлет спеціально для вас. Потріть на тертці моркву і капусту, збризніть оцтом, приправити сіллю. Додайте яйце і борошно, перемішайте і залиште на годину в прохолодному місці. Для начинки сир, два варених яйця і часник потріть на тертці і змішайте з майонезом. З капустяного фаршу сформуйте коржі, на кожну покладіть трохи начинки і загорніть у вигляді котлет. Обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте. Смачного!
- Капуста білокачанна - 500 грам
- Сир плавлений - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - За смаком
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком
Потріть на тертці моркву і капусту, збризніть оцтом, приправити сіллю. Додайте яйце і борошно, перемішайте і залиште на годину в прохолодному місці.
Сир, два варених яйця і часник потріть на тертці і змішайте з майонезом.
З капустяного фаршу сформуйте коржі, на кожну покладіть трохи сирної начинки і загорніть у вигляді котлет. Обваляйте в панірувальних сухарях.
І обсмажте до рум'яної скоринки. Котлети готові!