Салат з моркви і капусти
(покроковий рецепт з фото)
Легкий вітамінний салат, який дуже швидко можна приготувати на обід або вечерю для всієї родини. Такий салат можна заправляти сметаною, майонезом або рослинним маслом, і в будь-якому варіанті він хороший.
Один з найпопулярніших і найлегших у виконанні салатів. Адже овочі, які входять до складу салату, одні з найдешевших і доступних в будь-який час року. І готувати такий салат одне задоволення, і їдять його все домочадці з апетитом, та й поєднується він прекрасно з різними стравами. Я розповіла вам найпростіший варіант, як приготувати салат з моркви і капусти, а ви можете додавати і інші інгредієнти на свій смак.
- Морква - 1 штука
- Капуста білокачанна - 300 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1, 5 Ст. Ложки
- Цедра лимонна - 0, 5 чайних ложки (по бажанню)
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Цукор - 1 щіпка
Шаткуємо капусту тонкою соломкою.
Очистимо морквину і натремо на середній терці.
Додамо до овочів лимонний сік і цедру, сіль і цукор. Перемішаємо і злегка пам'ятаємо.
Заправимо рослинним маслом, перемішаємо. Викладаємо салат на тарілки і прикрашаємо. У мене - журавлина і стружка з моркви. Смачного!