Салат вітамінний з капусти і моркви з оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Такий салат користується великою популярністю, коли свіжих овочів мало. Він - вітамінний, смачний і корисний завдяки капусті і моркви. Також в нього входить рисовий оцет.
Капусту і моркву треба дрібно нарізати. А оцет для заправки можете використовувати на свій смак - яблучний, винний, столовий або ж рисовий. Удачі в приготуванні і здоров'я!
- Капуста - 150 грам
- Морква - 50 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Цукор - 1 щіпка
- Оцет рисовий або столовий - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
1. Приготуємо продукти. Овочі вимити, очистити.
2. Капусту дуже тонко нашаткувати за допомогою шинкування.
3. Моркву натерти на крупній квадратної тертці.
4. Додати дрібно порізану свіжу або морожену зелень.
5. Додати в салат сіль, цукор, перець, оцет і масло оливкове.
6. Перемішати, салат готовий. Подавати свіжоприготовленим. Приємного! Вітамінний салат готовий!