Рецепт Салат з моркви з оцтом фото

Салат з моркви з оцтом
(покроковий рецепт з фото)

Корейська кухня
Овочі , Морква , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Цей рецепт приготування салату з моркви з оцтом сподобається всім любителям універсальних закусок, хоч на хліб масти, хоч окремо їж, хоч гостям подавай! І все це - економно і швидко!

Опис приготування:

Сподіваюся, кількість інгредієнтів вас не сильно налякає, адже для цього рецепта приготування салату з моркви з оцтом по суті нічого, крім морквини, часнику і цибулі і не знадобиться, все інше - спеції, які цілком можна замінювати або додавати за вашим бажанням. Я, наприклад, люблю погостріше, тому використовую два види перців і часник, але ви, звичайно ж, зможете приготувати по-своєму.

Отже, як приготувати салат з моркви з оцтом:

1. Для початку овочі (морква, цибуля і часник) PIME і чистий.

2. Цибуля і моркву подрібнити в блендері, або ж натираємо моркву на тертці для корейської моркви, а цибуля просто дрібно нарізаємо.

3. Тепер в окремому посуді змішаємо оцет з рослинним маслом в рівних пропорціях, додамо до них коріандр, перець, сіль і цукор. Ретельно перемішати, щоб цукор і сіль трохи розчинилися.

4. У салатницю викладаємо подрібнені овочі, тиснемо часник і заливаємо отриманим маринадом.

5. Зберігаємо такий салат в холодильнику хоча б 10 хвилин перед подачею.

Готово! Я сподіваюся, що вам сподобається такий класичний рецепт салату з моркви з оцтом, і ви самі доповніть його своїми власними інгредієнтами для отримання нових смакових ноток. Доброю готування!


  • Морква - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Koriandr - 1/4 чайних ложки
  • Перець чилі - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
Сподіваюся, кількість інгредієнтів вас не сильно налякає, адже для цього рецепта приготування салату з моркви з оцтом по суті нічого, крім морквини, часнику і цибулі і не знадобиться, все інше - спеції, які цілком можна замінювати або додавати за вашим бажанням. Я, наприклад, люблю погостріше, тому використовую два види перців і часник, але ви, звичайно ж, зможете приготувати по-своєму.

Отже, як приготувати салат з моркви з оцтом:

1. Для початку овочі (морква, цибуля і часник) PIME і чистий.

2. Цибуля і моркву подрібнити в блендері, або ж натираємо моркву на тертці для корейської моркви, а цибуля просто дрібно нарізаємо.

3. Тепер в окремому посуді змішаємо оцет з рослинним маслом в рівних пропорціях, додамо до них коріандр, перець, сіль і цукор. Ретельно перемішати, щоб цукор і сіль трохи розчинилися.

4. У салатницю викладаємо подрібнені овочі, тиснемо часник і заливаємо отриманим маринадом.

5. Зберігаємо такий салат в холодильнику хоча б 10 хвилин перед подачею.

Готово! Я сподіваюся, що вам сподобається такий класичний рецепт салату з моркви з оцтом, і ви самі доповніть його своїми власними інгредієнтами для отримання нових смакових ноток. Доброю готування!

Схожі рецепти