Салат з моркви з оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування салату з моркви з оцтом сподобається всім любителям універсальних закусок, хоч на хліб масти, хоч окремо їж, хоч гостям подавай! І все це - економно і швидко!
Сподіваюся, кількість інгредієнтів вас не сильно налякає, адже для цього рецепта приготування салату з моркви з оцтом по суті нічого, крім морквини, часнику і цибулі і не знадобиться, все інше - спеції, які цілком можна замінювати або додавати за вашим бажанням. Я, наприклад, люблю погостріше, тому використовую два види перців і часник, але ви, звичайно ж, зможете приготувати по-своєму.
Отже, як приготувати салат з моркви з оцтом:
1. Для початку овочі (морква, цибуля і часник) PIME і чистий.
2. Цибуля і моркву подрібнити в блендері, або ж натираємо моркву на тертці для корейської моркви, а цибуля просто дрібно нарізаємо.
3. Тепер в окремому посуді змішаємо оцет з рослинним маслом в рівних пропорціях, додамо до них коріандр, перець, сіль і цукор. Ретельно перемішати, щоб цукор і сіль трохи розчинилися.
4. У салатницю викладаємо подрібнені овочі, тиснемо часник і заливаємо отриманим маринадом.
5. Зберігаємо такий салат в холодильнику хоча б 10 хвилин перед подачею.
Готово! Я сподіваюся, що вам сподобається такий класичний рецепт салату з моркви з оцтом, і ви самі доповніть його своїми власними інгредієнтами для отримання нових смакових ноток. Доброю готування!
- Морква - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Koriandr - 1/4 чайних ложки
- Перець чилі - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
Отже, як приготувати салат з моркви з оцтом:
1. Для початку овочі (морква, цибуля і часник) PIME і чистий.
2. Цибуля і моркву подрібнити в блендері, або ж натираємо моркву на тертці для корейської моркви, а цибуля просто дрібно нарізаємо.
3. Тепер в окремому посуді змішаємо оцет з рослинним маслом в рівних пропорціях, додамо до них коріандр, перець, сіль і цукор. Ретельно перемішати, щоб цукор і сіль трохи розчинилися.
4. У салатницю викладаємо подрібнені овочі, тиснемо часник і заливаємо отриманим маринадом.
5. Зберігаємо такий салат в холодильнику хоча б 10 хвилин перед подачею.
Готово! Я сподіваюся, що вам сподобається такий класичний рецепт салату з моркви з оцтом, і ви самі доповніть його своїми власними інгредієнтами для отримання нових смакових ноток. Доброю готування!