Овочевий салат з бальзамічним оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Овочевий салат з бальзамічним оцтом замінить вам легкий перекус або стане доповненням до вечері. Завдяки яскравому заправці він виходить дуже смачним і незвичайним. Обов'язково спробуйте приготувати!
Якщо вам цікаво, як приготувати овочевий салат з бальзамічним оцтом, то вивчіть цей рецепт. Він підходить для тих, хто дотримується правильного харчування. Також це ідеальне блюдо для тих, хто вважає за краще вегетаріанство або ж дотримується посту.
- Листя салату - 1 пучок
- Лук червоний - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Помідори черрі - 6 штук
- Горіхи кедрові - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Оцет - 2 Ст. Ложки (бальзамічний, темний)
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Коржик - 1 штука (пов'язані)
Пісну корж змастіть з обох сторін рослинним маслом без запаху. Її можна замінити на звичайний лаваш. Надайте їй круглу форму, обрізавши все зайве. Викладіть у форму для запікання з хвилеподібними краями, випікайте п'ять хвилин при двохстах градусах в духовці. Це буде ваша тарілка для салату.
Листя салату вимийте і порвіть руками. Викладіть на дно коржі. Овочі вимийте, наріжте. Викладіть шарами. Спочатку - ріпчаста цибуля, потім - болгарський перець, слідом - помідори черрі, розрізані на половинки.
Посипте салат кедровими горішками. Вони додадуть вишуканий аромат і витончений смак страви. Ви можете не обмежуватися тільки цими горіхами. Використовуйте арахіс, fistashki, мигдаль і т.Д.
Тепер приготуйте заправку ля вашого салату. Для цього змішайте бальзамічний оцет, оливкова олія і соєвий соус. Полийте салат вашої заправкою, а потім подавайте його до столу.