Салат «Цезар» з бальзамічним оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите експериментувати з класичними рецептами? Якщо ви завжди готові пробувати щось новеньке на кухні, обов'язково варто повторити цей оригінальний і смачний рецепт. Запам'ятовуйте!
Інгредієнти цього салату дійсно чудово поєднуються, але іноді може просто набриднути такий варіант. Саме тому я рекомендую спробувати повторити цю ідею, як приготувати салат "цезар" з бальзамічним оцтом. Пікантна кисло-солодка заправка тут буде дуже до речі.
- Грудка куряча - 1 штука
- Листя салату - 1 пучок
- Помідори черрі - 6-8 штук
- Яйце перепелине - 2-4 штук
- Сир пармезан - 30 грам
- Сіль, перець, бальзамічний оцет - За смаком
1
Курячі грудки вимийте, обсушити, натріть сіллю і перцем з усіх боків.
2
Обсмажте її на сковороді або грилі до готовності.
3
Листя салату вимийте, обсушити і викладіть на тарілку для подачі.
4
Відваріть яйця, остудіть, очистіть і поріжте навпіл. Додайте в салат.
5
Вимийте і висушіть помідорчики, розподіліть по тарілці.
6
Додайте сир "пармезан" (можна, можливо, звичайно, і інший).
7
Готову курочку наріжте порційними шматочками і викладіть зверху.
8
Полийте бальзамічним оцтом і можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!