Салат грецький з бальзамічним оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування салату грецького з бальзамічним оцтом - це рецепт простого, але шалено смачного сільського страви, заправленого одним з найвишуканіших соусів в світі. Спробуйте!
Бальзамічний оцет - король серед собі подібних. Це найдорожчий, найблагородніший і найсмачніший з усіх оцтів. Навіть шматочок хліба з декількома крапельками бальзамика перетворюється на справжній делікатес, що ж говорити про грецький салат, який сам по собі - кулінарний шедевр?
Взагалі-то греки вважають за краще заправляти цей салат, який вони самі називають "сільським", соком лимона, але у виняткових випадках легко замінюють його винним оцтом. Бальзамічний ж - для найурочистіших приводів і дорогих гостей. Так що якщо чекаєте в гості начальника, ділового партнера або (тьху-тьху! ) свекруха - використовуйте простий рецепт салату грецького з бальзамічним оцтом
- Фета - 250 грам
- Помідори - 4-5 штук
- Огірки - 2-3 штук
- Перець солодкий - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Маслини - 20-25 штук
- Масло оливкове - 5-6 Ст. Ложок
- Оцет бальзамічний - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Орегано сушений - За смаком
- Свіжа зелень - За смаком