Рецепт Салат з капусти і моркви фото

Салат з капусти і моркви
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі, Капуста, Морква
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю
Салати

Взимку нашому організму дуже часто не вистачає вітамінів. Поповнити їх запаси вам допоможе ось такий салатик з капусти і моркви. Він дуже простий у приготуванні, смачний, а головне - дуже корисний.

Салати з капусти і моркви дуже популярні. Вся справа в тому, що це дуже недорогі інгредієнти, які доступні круглий рік. Якщо ви хочете вдосконалити салатик, то просто додайте до нього трохи насіння або горішків. Як приготувати салат з капусти і моркви для вашого столу, ви можете дізнатися в цьому рецепті.

  • Капуста червонокачанна - 400-500 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Оцет - 4 Ст. Ложки
  • Олія соняшникова - 4 Ст. Ложки
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
салат з капусти і моркви - фото крок 1
У капусти зніміть верхні листочки, наріжте решту овоча тонкими скибочками. Зробити це можна за допомогою спеціальних насадок на тертці, шинковкой або ж простим кухонним ножем. Замість червонокачанної капусти можна використовувати звичайну білокачанну.
салат з капусти і моркви - фото крок 2
Морквину поскоблите ножем і промийте під водою. Натріть її на крупній тертці або ж подрібніть в кухонному комбайні за допомогою спеціальної насадки.
салат з капусти і моркви - фото крок 3
Тепер вам необхідно приготувати заправку для салату. Для цього змішайте в стакані або піалках оцет (найкраще використовувати бальзамічний), рідкий мед, рослинне масло без запаху і гірчицю.
салат з капусти і моркви - фото крок 4
Перекладіть капусту в салатник. Посоліть її і пам'ятайте руками, щоб вона стала м'якою. Можна потовкти капусту толкушкой. Коли овоч пустить сік, додайте до нього нашатковану моркву. Додайте в салат заправку і все перемішайте. Подавайте блюдо до столу, прикрасивши його на свій розсуд.

Схожі рецепти