Салат з моркви і капусти з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Салат з моркви і капусти з майонезом - просте, але смачне і корисне блюдо. Його можна подати на закуску, а також на гарнір до птиці, м'яса або риби.
Такий салат, незважаючи на свою простоту, користується успіхом. Готується в лічені хвилини, причому з продуктів, які завжди є в будинку у будь-якої господині. Виходить смачним і хрустким. Солі кладіть мінімальна кількість, враховуючи, що вона є в майонезі.
- Капуста білокачанна - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Петрушка - 10 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти для приготування салату.
Капусту наріжте тонкою соломкою, трохи посоліть і пам'ятайте руками, щоб вона стала м'якше і пустила сік. Викладіть в салатник.
Морква очистіть, помийте і натріть на тертці. Додайте в салат.
Петрушку помийте і дрібно наріжте, викладіть в салатник.
Салат заправте майонезом, додайте цукор і лимонний сік.
Перемішайте всі інгредієнти салату.
Салат з капусти і моркви з майонезом готовий. Можна подавати до столу.