Салат з моркви з часником і майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Думаю, це самий що ні на є швидкий і простий рецепт салату з моркви з часником і майонезом вже хоча б тому, що крім цих трьох інгредієнтів нічого в ньому немає!
Такий салат з моркви з часником і майонезом в домашніх умовах я часто готую взимку. Морква у мене домашня, солодка і смачна, так що взимку запас завжди є. Салат можна назвати вітамінним: часник і морква допомагають боротися із зиязиками застудами. Ну і, звичайно, він просто дуже смачний! Я його часто просто на хліб мажу і їдять у великих кількостях. Спробуйте і ви!
- Морква - 3-4 штук (середнього розміру)
- Часник - 3-4 зубчиків (за смаком: можна кількість зменшити або збільшити)
- Майонез - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Морквину тремо на самій дрібній тертці: так вона краще засвоюється. Важливо, щоб морква була стигла, але не мерзла або зіпсована, т.К. Це вплине на смак.
2. Часник пропустимо через прес і змішати з морквою. Потім додамо майонез і спеції за смаком. Перемішаємо.
3. Салат виходить гострим, так що рекомендую подавати його до картоплі і м'ясних страв!