Рецепт Морквяний салат з часником, яблуками і майонезом фото

Морквяний салат з часником, яблуками і майонезом
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Фрукти , Яблука , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Влітку необхідно приготувати максимально багато страв зі свіжих овочів і фруктів, тому подивіться, як приготувати морквяний салат з часником, яблуками і майонезом, легкий, ситний і корисний.

Опис приготування:

Навіть салат, заправлений майонезом, може бути корисним, так як майонез цілком реально приготувати в домашніх умовах! Ви можете приготувати класичний соус, а можна використовувати мигдальне молоко для приготування більш цікавого варіанту майонезу, повірте, він набагато смачніше класичного. Поєднання моркви і яблука в цьому салаті грає новим смаком завдяки часнику, його необхідно рівномірно розподілити в салаті для більш насиченого смаку. Також можете додати трохи лимонного соку або соєвого соусу.

  • Соковита морква - 700 грам
  • Домашній майонез - 250-300 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Яблуко - 2 штуки
  • Сіль - 1 За смаком
  • Зелень - 1 пучок
морквяний салат з часником, яблуками і майонезом - фото крок 1
1. Морква промийте, очистіть і натріть на дрібній тертці. Часник очистіть і також натріть на дрібній тертці, бажано по черговості з морквою.
морквяний салат з часником, яблуками і майонезом - фото крок 2
2. Перекладіть моркву з часником в миску і натріть на крупній тертці очищені від шкірки яблука. Викладіть яблука в морквяно-часникову суміш. Перемішайте до однорідності і додайте майонез.
морквяний салат з часником, яблуками і майонезом - фото крок 3
3. Добре перемішайте і посоліть. Подавайте, прикрасивши зеленню. Смачного!

Схожі рецепти