Рецепт Салат зі свіжої капусти і моркви фото

Салат зі свіжої капусти і моркви
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Капуста , Зелень , Морква , Часник
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 10 хв.

Цей простий, хрусткий, соковитий, вітамінний салат можна готувати в будь-який час року, але найчастіше він на наших столах восени і взимку. Салат відмінно підходить до багатьох страв, легко і швидко готується.

Опис приготування:

Один з найпростіших, але і один з найулюбленіших домашніх салатів. Його можна приготувати на обід або вечерю, адже цей салат відмінно підходить і до м'ясних страв і просто до відвареної або смаженої картоплі. Як приготувати салат зі свіжої капусти і моркви, знає кожна досвідчена господиня, і у кожної є свій перевірений рецепт. Розповім і я, як приготувати цей салат.

  • Капуста білокачанна - 400 грам
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Зелень кропу, петрушки - 20-30 грам
  • Сіль - 2 щіпки (за смаком)
  • Цукор - 1 щіпка
  • Оцет - 2/3 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
салат зі свіжої капусти і моркви - фото крок 1
Нашінкуем капусту тонкою соломкою, додамо сіль і цукор, пам'ятаємо, щоб капуста стала м'якше і пустила сік.
салат зі свіжої капусти і моркви - фото крок 2
Очистимо морква і натремо її на крупній тертці або середньої.
салат зі свіжої капусти і моркви - фото крок 3
Дрібно наріжемо зелень.
салат зі свіжої капусти і моркви - фото крок 4
Додамо подрібнений часник, перець, оцет і рослинне масло. Перемішуємо.
салат зі свіжої капусти і моркви - фото крок 5
Салат готовий! Смачного!

Схожі рецепти