Салат зі свіжої моркви
(покроковий рецепт з фото)
Салат зі свіжої моркви - класика жанру, всім прекрасно знайомий салат з простих і доступних інгредієнтів. Смачний, свіжий і дуже хрусткий салат, який відмінно подавати і як гарнір, і окремо.
Морква - яскравий, смачний і корисний овоч, який давно частим гостем на наших столах. Морква смажать, вжалити, гасять і варять. Але найбільш корисними морква в сирому вигляді, так як вона містить величезну кількість вітаміну А і каротину. Особливу увагу морквині потрібно приділяти влітку, адже каротин допоможе вам придбати красивий і рівний загар. Ну, а якщо гризти моркву просто так вам набридло, беріть на озброєння простий рецепт салату і свіжої моркви. Читайте, як приготувати салат зі свіжої моркви - корисний і дуже смачний. Готуйте, куша - і організм буде вам вдячний.
- Морква - 500 грам
- Braai - 10 грам (якщо ви не любите кінзу, замініть її петрушкою або базиліком)
- Червоний мелений перець - 1/4 чайних ложки
- Кмин - 1/4 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
Очищену моркву натріть на крупній тертці.
Зелень помийте і дрібно наріжте.
У глибокій мисці змішайте морква, зелень, червоний перець, кмин, масло і лимонний сік.
Гарненько перемішайте салат, спробуйте і посоліть за смаком. Смачного!