Млинці з кабачків і моркви
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо овочеві млинці.
Готуємо млинці з кабачками і морквою в домашніх умовах за півгодини. Спочатку трьом інгредієнти на тертці, потім змішуємо їх зі спеціями і зеленню і смажимо на сковороді.
- Кабачок - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - За смаком (петрушка, кріп, м'ята)
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Тертий сир - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
Кабачки, цибуля, морковь чистим, моєму, трьом на тертці. Цибуля простіше подрібнити ножем. Часник видавлюємо в миску з овочами.
Перемішуємо овочі з зеленню, жовтком яйця, сіллю, перцем, додаємо трохи борошна. Розігріваємо сковороду, вливаємо олію, викладаємо ложкою і розподіляємо млинці. Смажимо з одного боку хвилини півтори, потім перевертаємо. Якщо треба, перевертаємо знову.
Млинці можна подавати зі сметаною або як гарнір.